Семестриално завършил

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

borisstoychev
В началото бе словото

Семестриално завършил

Мнение от borisstoychev »

Здравейте!
Нов съм във форума и не се оправих вещо с търсачката, така че ме извинета ако въпросът ми повтаря стари теми.
Положението ми е такова, че завърших семестриално през 2006 (държавен изпит трябваше да държа дек.2006 и поправка март-април2007), но все още не съм взел разни семестриални изпити. Притеснението ми е след колко време ще съм застрашен от изгубване на студентски права и по какъв точно начин ще мога да си ги възстановя след това ако това се случи? Студент по право съм ако това има значение.
Благодаря Ви предварително за отговорите!
Поздрави
borisstoychev
В началото бе словото

Re: Семестриално завършил

Мнение от borisstoychev »

Наистина ли никой няма представа за това. Аз изчетох уж ПРАВИЛНИК за устройството и дейността на СУ, но и там нищо нама за този случай.
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Re: Семестриално завършил

Мнение от coolman »

Хм ... аз не мога да ти отговоря. Ако и другите не могат, най-добре отиди в Ректората и си задай въпроса в отдел "Студенти" (или този на факултета ви, или "централния", те са близко един до друг). Другият вариант е да питаш зам.-декана ви по учебните въпроси (деканата ви също беше някъде наблизо).
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”