IT
Модератор: Шепот
IT
Какво трябва да представлява презентацията?
А самият изпит?
А самият изпит?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: IT
Ами... моята презентация беше за живота и творчеството (хехе
) на Верди, имаше и музика и беше готина (опитах да я атачна, но е голяма). Нищо сложно, направих я за половин час, понеже много бързах. Пиперков много я хареса (като тема, едва ли като изпълнение, като се имат предвид моите павиански умения).
Иначе трябваше да пишем и някаква курсова работа по тема, избрана от конспекта. Това е, нищо сложно.
Обаче! Имайте предвид, че инфото ми е от 3 години и нещата може да са се променили.
Иначе трябваше да пишем и някаква курсова работа по тема, избрана от конспекта. Това е, нищо сложно.
Обаче! Имайте предвид, че инфото ми е от 3 години и нещата може да са се променили.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
може ли да те помоля да ми я пратиш на мейла?
нашата е за всички еднаква - балканският дух
нашата е за всички еднаква - балканският дух
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ъъъъ, какъв ти беше мейлът? Макар че не се гордея особено с нея, де...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Готова си, душко. Не че ще ти помогне.
Почнахте ли вече ноктогризането заради първата сесия в живота ви?
Аз лично от нея си спомням най-ясно... Australian Open. Просто винаги съм учила през нощта и си спомням за изпита по социология (беше ни първия в първата сесия евър и ми е много ясен в спомените) как учех на фона на Аустрелиън Оупън, колкото да не е съвсем глухо в малките часове. Чета аз за Спенсър, Дюркем и целия отбор и току вдигам поглед към телевизора и отбелязвам: "Ей, тц,тц,тц, к'ъв сервиз..."... и продължавам да чета. И все си викам: още малко, още малко... и като погледна - навън съмнало. И установявам, че е време за сън.
Сега системата е същата, само разочарованието от системата нараства.
Сори за офтопика, идеята беше да ви пожелая успешна сесия.
Почнахте ли вече ноктогризането заради първата сесия в живота ви?
Аз лично от нея си спомням най-ясно... Australian Open. Просто винаги съм учила през нощта и си спомням за изпита по социология (беше ни първия в първата сесия евър и ми е много ясен в спомените) как учех на фона на Аустрелиън Оупън, колкото да не е съвсем глухо в малките часове. Чета аз за Спенсър, Дюркем и целия отбор и току вдигам поглед към телевизора и отбелязвам: "Ей, тц,тц,тц, к'ъв сервиз..."... и продължавам да чета. И все си викам: още малко, още малко... и като погледна - навън съмнало. И установявам, че е време за сън.
Сега системата е същата, само разочарованието от системата нараства.
Сори за офтопика, идеята беше да ви пожелая успешна сесия.
В края на ноември
В края на ноември
благодаря, златна 
бтв, виж в играта с книжките, има един въпрос, за който съм сигурна, че ще се сетиш
бтв, виж в играта с книжките, има един въпрос, за който съм сигурна, че ще се сетиш
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ммммм, отивам. 
EDIT: Ходих. Идея нямам.
Книгата не съм я чела, едва ли и ще я прочета. Препоръчваш ли я? Впрочем, май си останала с напълно погрешното впечатление, че съм фен на Коелю - ама никак даже. Онова, което съм му признала, е образът на Търговецът на кристал до степен да се идентифицирам с него. "Алхимикът" - да. Но многократно съм заявявала, че псевдопророчествата му и желанието да "превежда" Библията ме дразнят и затова не го чета. Изобщо, "Алхимикът" я прочетох след като гледах спектакъла в 199. А него го гледах заради любимия ми актьор, който играеше там. Постановката беше хубава.
Та такива работи... Друг ще трябва да отгатва.
EDIT: Ходих. Идея нямам.
Та такива работи... Друг ще трябва да отгатва.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 21 Яну 2008, 13:17, променено общо 1 път.
В края на ноември
В края на ноември
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мина ни социологията, сега се тресем за ИБЖ-то.
Моята презентация е готова, мен ме притеснява втората част - план конспект върху програма тот конспекта, с която трябва да МОЖЕМ да работим и да знаем за какво служи, а аз нямам такава... Word и PowerPoint не се броят.
Ох, не, не ми се мисли, яд а си чета на З.К. работите... *потръпва*
Ох, не, не ми се мисли, яд а си чета на З.К. работите... *потръпва*
~ Кътчето ~
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Търговецо, нали няма да е много нахално да ти дам един рикуест да ми пратиш курсовата ти по ИТ 
dexter@gbg.bg
Имаш 2 вафли "Чамкурия" ако ми свършиш работа...
dexter@gbg.bg
Имаш 2 вафли "Чамкурия" ако ми свършиш работа...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
'Начи, трябва да ти кажа, че много си падах по Фафлите "Явор", ама ги спряха от производство. 
Нямаш проблем, виж си мейла, но пак казвам, че е изключително малоумна "творба" и музиката няма да ви върви. Какво толкова й хареса Пиперков тогава, не разбрах - май наистина обича класическа музика, та се впечатли...
Нямаш проблем, виж си мейла, но пак казвам, че е изключително малоумна "творба" и музиката няма да ви върви. Какво толкова й хареса Пиперков тогава, не разбрах - май наистина обича класическа музика, та се впечатли...
В края на ноември
В края на ноември
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Освен презентацията, ще пишем по програма от конспекта.(избрана от нас)
Въпросът ми е : някой има ли този конспект...или поне знае ли кои точно са програмите...
Доколкото разбрах Power Point не е е сред тях..лошо. И Word, ама това е яно вече,де..
Въпросът ми е : някой има ли този конспект...или поне знае ли кои точно са програмите...
Доколкото разбрах Power Point не е е сред тях..лошо. И Word, ама това е яно вече,де..
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens