Записах си час за лазерна епилация в началото на февруари в Пикасо. Знам, че до самата процедура не трябва да се махат косъмчетата с корените. Което си е жив ужас....цял месец няма да го преживея!
Т.е - или бръснене, или депилиращ крем. Бръсненето отпда. За крема научих,че стават по-гъсти и черни,което не ме устройва мн ясно. Остава депилираща пяна. КАКВА ?
Някой случайно да е ходил на такива процедури...да знае нещичко,защото съм мн объркана, в паника демек Преди малко ми казаха,че в Пикасо не било мн мн за препоръчване..
П.С> не знам дали темата е за тук
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Крема на унищожава корените.
Така че се пробвай с другото
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
Плазмодий написа:Мога да те посъветвам с какво да ги решиш като добият нужната големина
леле, на моите крака какви прически им правя...
вмомента са некви метъли,
въпрос - да ги направя ли скинари?
НЕ! Сакън! Да не си ги пипнал. Ти балканец ли си или какво?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Имах един съученик,който се занимаваше професионално с футбол и...той ходеше на кола маска за абсолютно цялото тяло.Да,и между бузките.Беше от фешън типовете и мацките-червиларки му се лепяха постоянно...
Иначе,като изключим подмишниците, и аз не съм особено "за" обезкосмяването на мъжките крака и ръце...е,ако естествено положението е много зле и космите ти излизат през яката на ризата или на плажа децата те бъркат с ризеншнауцер,тогава го приемам...Ама ми е гадно мъжа да е много гладък...някак си ..все едно съм с шестокласник.
П.С.:Раче,сори за оффа...по темата- не те съветвам за депилатоар,може да получиш мн кофти обрив и после само ще се мъкнеш по дерматолози....между другото не знам за Пикасо,но една съученичка за бала ходи на козметик за почистване на лицето..и не знам какво са й правили,но козметичката й е замърсила кръвта и сега има ужасни проблеми с кожата....червени петна,пъпки,болезнени сърбежи....така че,много внимавайте къде и на кой си поверявате кожата...
Мерси много за всички отговори. По всичко личи, че ще отменя часа в Пикасо и ще ходя в Борекс. И аз се чудя какво да правя,защото не може с кола маска,задължително трябва корените да са си на мястото
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me