Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Здравейте,
Тази година съм 12 клас и мисля да кандидатствам...Молбата ми е ако може да ми кажете повече информация за курсовете в Образователни технологии. Най-вече някакви координати (адрес, евентуално телефон). Четох много неща из форума, но не попаднах на такава информация.Извинявам се ако на въпроса ми е отговорено вече.
Тази година съм 12 клас и мисля да кандидатствам...Молбата ми е ако може да ми кажете повече информация за курсовете в Образователни технологии. Най-вече някакви координати (адрес, евентуално телефон). Четох много неща из форума, но не попаднах на такава информация.Извинявам се ако на въпроса ми е отговорено вече.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Образователни технологии
Te хората за това са измислили Googlesquadron написа: Четох много неща из форума, но не попаднах на такава информация.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Благодаря за бързия отговор. Попаднах на този сайт в гугъл, но не знам защо съм решил, че не е това което ми трябва... Последен тъп въпрос 
Офиса им в София видях, че се намира на ул. Д.Груев. Bgmaps.com казва, че това е в кв. Красно село. Само ми кажете дали не бъркам квартала. Благодаря предварително.
Офиса им в София видях, че се намира на ул. Д.Груев. Bgmaps.com казва, че това е в кв. Красно село. Само ми кажете дали не бъркам квартала. Благодаря предварително.
Re:
Благодаря за инфото.
Все пак мисля, че при достатъчно старание ще успея да се подготвя качествено... 
По-добре късно от колкото никога!А не е ли малко късно да започваш курсове, които са почнали още през средата на септември?
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
На Дамян Груев е централният офис.Иначе има на много места из София където си провеждат курсовете... УСпех! 
Не е лесно!
-
Disasterpiece
Re:
Не, освен ако не си пълен илитератKuln написа:А не е ли малко късно да започваш курсове, които са почнали още през средата на септември?
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Много ги хвалят, но миналата година доста от ОТ изгоряха на изпитите.
Обаче плановете им по история са бетон!
Обаче плановете им по история са бетон!
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Аз също ходя на уроци в ОТ, но в офиса им в Шумен. Само не съм сигурен дали темите им по история обхващат всичко необходимо. Брат ми, например, ходеше на уроци по история при частен преподавател и неговите теми бяха по около 30 стр. едната, а моите са само по 10-ина.Чудя се дали са достатъчно съдържателни?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Anor``
- В началото бе словото
И аз ходя в ОТ по история и литература.. За литературата не съм особено сигурна, относно качеството на материалите, но за историята, определено съм на мнение, че темите са чудесни, написани достъпно, разбираемо, конкретно и достатъчно подробно.
Но това си е само лично мнение
Но това си е само лично мнение
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
- Sun Shine
- Драскач
Е те да не са виновни учителите ако тия не учат.Бавария написа:Много ги хвалят, но миналата година доста от ОТ изгоряха на изпитите.
Имаше ОГРОМНА тема за ОТ. Аз бях много доволна от тях.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Agreed.но за историята, определено съм на мнение, че темите са чудесни, написани достъпно, разбираемо, конкретно и достатъчно подробно.
Humanism is death disguised as life.
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
30 стр не знам как можеш да напишеш чисто физически за времето, което продължава изпитаbabangida написа:... Брат ми, например, ходеше на уроци по история при частен преподавател и неговите теми бяха по около 30 стр. едната, а моите са само по 10-ина.Чудя се дали са достатъчно съдържателни?
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."