Конкурс за модератори на форумa на СУ
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Конкурс за модератори на форумa на СУ
Здравейте, приятели!
Форумът на СУ се разраства, затова ни е необходима вашата помощ. Плановете са около 15 декември форумът да бъде прехвърлен към по-новата версия на phpBB 3, която ще има структура с подфроуми за всеки факултет и др. Структурата се разраства, затова за целта търсим свежи попълнения, които да станат част от модераторския екип, а защо не и от администраторския екип един ден.
Обявяваме конкурс за модератори и други позиции в екипа на форума.
Кандидатури се приемат на Лично съобщение . Не е забранено и тук да ги публикувате.
Бихте могли да ни пращате и портфолио с нещата, които вие сте създал/а, независимо какви са. С две думи - представете ни се максимално добре, спечелете ни с идеите, хъса, уменията или нещо друго.
Задължително вписвайте подробна информация за вас - трите имена, позиция в СУ или извън него, дори приемаме и прикачено CV в някакъв стандартен формат. Моля попълвайте частта от формуляра, за която кандидатствате, и ни я изпращайте. Срок за подаване на заявленията - 15 декември.
КОНКУРС ЗА:
1. Модератори за подфорумите на факултетите:
Изисквания:
- да сте студент, докторант или преподавател в СУ и в съответният факултет, чийто раздел искате да модерирате
- да имате постояен достъп до интернет - за предпочитане е домашен компютър, но в случай, че не разполагате с такъв, е добре да гарантирате редовен достъп до интернет в СУ/компютърен клуб/друга институция, която предоставя ползване на интернет услуги
- отлично познаване и опит с използването на базовите програми (Офис/Линукс пакет)
Предимства:
- модераторски опит в други форуми е предимство. Моля приложете и линк с адреса на съответния/тните форум/и, където сте/или все още модерирате
- владеенето на чужди езици е предимство
Задължения:
- Да познава и прилага адекватно Правилата на настоящия форум
- Да модерира подфорума на факултета си
- Да помага за развитието на форума с идеи и действия
- Да координира новините в своя факултет, които засягат студентите, по възможност с администрацията и преподавателите в него
2. Екип за фотогалерията
http://forum.uni-sofia.bg/cpg/index.php
Изисквания:
- да сте студент, докторант или преподавател в СУ и в съответният факултет, чийто раздел искате да модерирате
- да имате постояен достъп до интернет - за предпочитане е домашен компютър, но в случай, че не разполагате с такъв, е добре да гарантирате редовен достъп до интернет в СУ/компютърен клуб/друга институция, която предоставя ползване на интернет услуги
- да има идеи за развитието на фотогалерията към форума на СУ
- да може да работи освен с Офис/Линукс пакета и други приложения и програми, които ще са му необходими за поддържането, модерирането и развитието на горната галерия
Предимства:
- модераторски опит в други форуми е предимство
Задължения:
- Да развива фотогалерията към форума на СУ, която да се превърне в част от социалната мрежа в интернет пространството на СУ
3. Администратор на Форум на английски език:
Изисквания:
- отлично познаване на базовите програми (Офис/Линукс пакет)
- владеенето на чужди езици е задължително
Предимства:
Задължения:
- Да поддържа връзка с чуждестранни студенти
- Да положи основите на този подфорум и да започне да го развива с теми на английски или други езици, за да привлича в дискусиите и чужденци
4. Рекламен екип:
Изисквания:
Предимства:
- опит в сферата на маркетинга, връзките с обществеността, рекламата, журналистиката и други подобни професии е предимство
Задължения:
- Да изработи концепция за рекламата на форума
- Да координира работата по рекламата и маркетинга на форума, както онлайн, така и офлайн (банери, линкове, флайери, плакати, конференции)
Форумът на СУ се разраства, затова ни е необходима вашата помощ. Плановете са около 15 декември форумът да бъде прехвърлен към по-новата версия на phpBB 3, която ще има структура с подфроуми за всеки факултет и др. Структурата се разраства, затова за целта търсим свежи попълнения, които да станат част от модераторския екип, а защо не и от администраторския екип един ден.
Обявяваме конкурс за модератори и други позиции в екипа на форума.
Кандидатури се приемат на Лично съобщение . Не е забранено и тук да ги публикувате.
Бихте могли да ни пращате и портфолио с нещата, които вие сте създал/а, независимо какви са. С две думи - представете ни се максимално добре, спечелете ни с идеите, хъса, уменията или нещо друго.
Задължително вписвайте подробна информация за вас - трите имена, позиция в СУ или извън него, дори приемаме и прикачено CV в някакъв стандартен формат. Моля попълвайте частта от формуляра, за която кандидатствате, и ни я изпращайте. Срок за подаване на заявленията - 15 декември.
КОНКУРС ЗА:
1. Модератори за подфорумите на факултетите:
Изисквания:
- отлично познаване и опит с използването на базовите програми (Офис/Линукс пакет)
Предимства:
- модераторски опит в други форуми е предимство. Моля приложете и линк с адреса на съответния/тните форум/и, където сте/или все още модерирате
Задължения:
- Да познава и прилага адекватно Правилата на настоящия форум
- Да модерира подфорума на факултета си
- Да помага за развитието на форума с идеи и действия
- Да координира новините в своя факултет, които засягат студентите, по възможност с администрацията и преподавателите в него
2. Екип за фотогалерията
http://forum.uni-sofia.bg/cpg/index.php
Изисквания:
- да има идеи за развитието на фотогалерията към форума на СУ
- да може да работи освен с Офис/Линукс пакета и други приложения и програми, които ще са му необходими за поддържането, модерирането и развитието на горната галерия
Предимства:
Задължения:
- Да развива фотогалерията към форума на СУ, която да се превърне в част от социалната мрежа в интернет пространството на СУ
3. Администратор на Форум на английски език:
Изисквания:
- владеенето на чужди езици е задължително
Предимства:
Задължения:
- Да поддържа връзка с чуждестранни студенти
- Да положи основите на този подфорум и да започне да го развива с теми на английски или други езици, за да привлича в дискусиите и чужденци
4. Рекламен екип:
Изисквания:
Предимства:
- опит в сферата на маркетинга, връзките с обществеността, рекламата, журналистиката и други подобни професии е предимство
Задължения:
- Да изработи концепция за рекламата на форума
- Да координира работата по рекламата и маркетинга на форума, както онлайн, така и офлайн (банери, линкове, флайери, плакати, конференции)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
-
ponex
- В началото бе словото
Добър ден! Днес докато си проверявах мейла получих съобщение от администратора на форума и реших да кандидатствам...
Искам да кандидатсвам в тези категории:
Модератор за подфорум на факултетите:
Име:Ивайло Петров Петров
1:Не съм студент в СУ но изучавам интензивно японски език в училище знам,че е важно да съм студент в СУ но все пак да се пробвам.Имам предвид , че желая да съм модератор на подфорума за ЦИЕК.
2:Имам 24/7 достъп до интернет.
3:Имам опит и разбирам от Офис и Линукс.
4:Администратор съм в форума на pro-dance.org ).Модератор съм в форум за Хаус музика(housebg.forumi.bg) както и в форума на Оффроуд България.(forum.offroad-bulgaria.com)
5:Владея перфектно английски и не чак перфектно японски тъй като още го уча.
Ако имате допълнителни въпроси моля на ЛС или на и-мейл ponex@abv.bg
Желая и да участвам и в рекламния екип.Това което имам да добавя за реклмния екип е , че мога да работя по реклмата както и да я организирам онлайн.Мога да изработвам банери и сайтове работя с професионални програми и имам опит.Единственото нещо което е недостатък , е че не съм студент в СУ тъй като още нямам годинките за там

Искам да кандидатсвам в тези категории:
Модератор за подфорум на факултетите:
Име:Ивайло Петров Петров
1:Не съм студент в СУ но изучавам интензивно японски език в училище знам,че е важно да съм студент в СУ но все пак да се пробвам.Имам предвид , че желая да съм модератор на подфорума за ЦИЕК.
2:Имам 24/7 достъп до интернет.
3:Имам опит и разбирам от Офис и Линукс.
4:Администратор съм в форума на pro-dance.org ).Модератор съм в форум за Хаус музика(housebg.forumi.bg) както и в форума на Оффроуд България.(forum.offroad-bulgaria.com)
5:Владея перфектно английски и не чак перфектно японски тъй като още го уча.
Желая и да участвам и в рекламния екип.Това което имам да добавя за реклмния екип е , че мога да работя по реклмата както и да я организирам онлайн.Мога да изработвам банери и сайтове работя с професионални програми и имам опит.Единственото нещо което е недостатък , е че не съм студент в СУ тъй като още нямам годинките за там
- streetdog
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология
- Курс: втори
Кандидатирам се за модератор 
Явор Райчев Рангелов, студент в СУ съм, италианска филология. Имам постоянен достъп до интернет(освен в случаите, когато съм на лекции разбира се
) От линукс не разбирам много, работил съм на Мандрейк преди време, но не съм фен. Затова пък се справям достатъчно добре с офис пакета, както и с фотошоп. Имам богат опит в правенето на уебстраници. Бил съм модератор на форума на нюз.бг, докато той още съществуваше. Владея на много високо ниво италиански и испански, както и английски. Мога да се оправя с руски и арабски. Уча латински и френски.

Явор Райчев Рангелов, студент в СУ съм, италианска филология. Имам постоянен достъп до интернет(освен в случаите, когато съм на лекции разбира се

- Xpucu
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Успех на тебstreetdog написа:Кандидатирам се за модератор
Явор Райчев Рангелов, студент в СУ съм, италианска филология. Имам постоянен достъп до интернет(освен в случаите, когато съм на лекции разбира се) От линукс не разбирам много, работил съм на Мандрейк преди време, но не съм фен. Затова пък се справям достатъчно добре с офис пакета, както и с фотошоп. Имам богат опит в правенето на уебстраници. Бил съм модератор на форума на нюз.бг, докато той още съществуваше. Владея на много високо ниво италиански и испански, както и английски. Мога да се оправя с руски и арабски. Уча латински и френски.
Успех и на форума ... нали знаете, че с доста нелека задача се захващате - кандидат - модераторите
Просто very нетипична...
-=In Omnia Paratus=-
-=In Omnia Paratus=-
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Забравих да спомена в ЛС-то, че имам постояннен достъп до интернет в нас 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Съобщение: Тествах и очевидно и-мейлът е само за членове на групата, а все още не можем да ви добавим като такива. Ползвайте лс-тата или пишете коментари.
Последно промяна от Crematory на 04 Дек 2007, 11:31, променено общо 1 път.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Издигам своята кандидатура напълно отговорно и сериозно.
Мартин Огнянов Енев - 1 курс Компютърни науки ФМИ.
Постоянен достъп до интернет.
Модераторски опит в http://www.math10.com/forumbg/
Чужди езици: Английски, италиански
Мартин Огнянов Енев - 1 курс Компютърни науки ФМИ.
Постоянен достъп до интернет.
Модераторски опит в http://www.math10.com/forumbg/
Чужди езици: Английски, италиански
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е знаем ама нищо не пречи да се опита-след като имаме желаниеXpucu написа:Успех и на форума ... нали знаете, че с доста нелека задача се захващате - кандидат - модераторите
За да не е много офф: И аз се кандидатирам! :") категорията "Модератори за подфорумите на факултетите"
Писах вече едно много творческо ЛС,ма накратко и тук да се представя :")
Уча Специална педагогика във ФНПП
Имам постоянен достъп до нет.
Иначе знам английски и испански (ама мноого бегло го знам :")
Линукс не отбирам,Офис се оправям :") поне така си мисля

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Кандидатствам за
"Модератори за подфорумите на факултетите"
- Добромир Младенов Добрев - Журналистика - ІІІ курс
- Спортен журналист във вестник "7 дни спорт"
- Модератор на подфорум "спорт" в http://www.forum.uni-sofia.bg/forum
- Модератор в http://www.forum.fishing-mania.com
- Постоянен достъп до и-нет

"Модератори за подфорумите на факултетите"
- Добромир Младенов Добрев - Журналистика - ІІІ курс
- Спортен журналист във вестник "7 дни спорт"
- Модератор на подфорум "спорт" в http://www.forum.uni-sofia.bg/forum
- Модератор в http://www.forum.fishing-mania.com
- Постоянен достъп до и-нет
Да живее отбора на Форум СУ
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Кандидатствам за: Модератор за подфорумите на факултетите;
Име: Александра Петрова
Студент 2ри курс, задочно обучение по право към ЮФ на СУ.
Персонален компютър вкъщи с постоянен интернет;
Добри компютърни познания;
Предишен опит: Модератор в редица форуми, администратор и фаундер на http://beyou.abdmp.org ( понастоящем неактивен);
Работя като информатор-консултант;
Средно образование: 2ра Английска Езикова Гимназия - много добро владеене на английски език.

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
абе аз тоя форум съвсем го зарязах.. той си се разрастваше и преди, когато още бях млад спамер, сега си представям какво й е на каката
общо взето, имам желание да помогна с каквото мога. повечето от вас ме познават, имам опит по форуми, занимавам се с компютри по принцип (3-ти курс ФМИ
), владея и чужди езици - английски и руски, имам си комп + нет вкъщи.. единствения проблем е че не се прибирам често за да си го ползвам
накратко - готов съм да помогна с каквото кажете, само че имам супер малко свободно време
айде ако имате нужда от мен при тези условия, драснете един мейл или едно ЛС. а най-добрият вариант е да пишете 1 СМС да се видим на по бира и да не се правите на дръж ми шапката
како админ, специално за теб се отнася 
иначе като цяло ви пожелавам успех с кампанията за набиране на персонал
иначе като цяло ви пожелавам успех с кампанията за набиране на персонал
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg