RQ: Мента за Mojito
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Methuselah
- Легендарен флуудър
RQ: Мента за Mojito
Някой да знае от къде мога да си намеря?
Само тя ми липсва от съставките...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- renesanz
- Легендарен флуудър
в билкова аптека,на някои места има прясна мента иначе по пазарите
и зелен лимон.....и кафява захар....оооо искам и аз 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- DADO
- Легендарен флуудър
Re: RQ: Мента за Mojito
На следващата форумна сбирка да ни покажеш какво се получиMethuselah написа:Някой да знае от къде мога да си намеря?Само тя ми липсва от съставките...
Ibiza DJ
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Cheers се казва, ама няма смисъл - има свежа мента и в големите супермаркети вече, а и бабите на пазара също са оферта.smeshko написа:В един магазин за алкохол и разни гъзарийки покрай него на В.Левски надолу почти до попа ... горе-долу на Юрий Венелин и булеварда..
Аз днес се опитвах да обясня колко интересен вкус има едно разкошно и съвсем неизвестно в България уиски и накрая колегите ми извъртяха нещата, че съм искала 16-годишен преждевременно възмъжал ирландец с пура в гората. Тъй че... не ме търсете по алкохолни въпроси - само дето ми се пие B52 в момента или ми се блее в пиано бар с подходящото питие. Не искам да уча за контролна...
Отнесох се. Успех с ментата и да се похвалиш после (впрочем, какво му харесвате на мохитото?).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Съм. Ама ми е много далеч, освен това цените са малко кофти (не са съвсем за студенти). Пиано барът до Театъра на армията е много по-читав и в двете отношения, но все още не съм открила МЯСТОТО.
То, колко ли ходя - нямам компания за пиано барове, а не бих тръгнала сама (иначе се навъдиха доста заведения от подобен тип, все някое ще излезе свястно). Повечето ми познати ъъъ... не слушат точно джаз...
Поздрав за всички депресари за лека нощ (заговорихме се и не мога да пропусна ето това)
То, колко ли ходя - нямам компания за пиано барове, а не бих тръгнала сама (иначе се навъдиха доста заведения от подобен тип, все някое ще излезе свястно). Повечето ми познати ъъъ... не слушат точно джаз...
Поздрав за всички депресари за лека нощ (заговорихме се и не мога да пропусна ето това)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Спечели си верен приятел от моя страна, предполагам и от Матусалчо, както и компания за пиано барове.Търговецът на кристал написа:Съм. Ама ми е много далеч, освен това цените са малко кофти (не са съвсем за студенти). Пиано барът до Театъра на армията е много по-читав и в двете отношения, но все още не съм открила МЯСТОТО.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А аз се чудя защо ме кефите. И двамата.
В края на ноември
В края на ноември
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Хамбара?Търговецът на кристал написа:Съм. Ама ми е много далеч, освен това цените са малко кофти (не са съвсем за студенти). Пиано барът до Театъра на армията е много по-читав и в двете отношения, но все още не съм открила МЯСТОТО.
- Methuselah
- Легендарен флуудър