Старт на учебните занимания- магистри

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
krasib
В началото бе словото

Старт на учебните занимания- магистри

Мнение от krasib »

Здравейте,
искам да попитам дали някой има представа кога ще започнат ориентировъчно учебните занятия на магистрите в Философския факултет.
Или поне как е било предишни години.
Благодаря!
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Ами от днес? :lol:
Изображение
krasib
В началото бе словото

Мнение от krasib »

Интересно.. след като още тече записването.
Ако сме колеги ще можем да обсъдим и тази нелепица.

А иначе - попитах сериозно. :)
GUDERIAN
В началото бе словото

Мнение от GUDERIAN »

Дори да приемем, че лекциите са започнали, не мисля че някой ги посещава все още, аз лично съм приет в ФФ и тепърва трябва да се запиша, а докато се наканя на лекция да стъпя ще дойде Нова година...
Като стана въпрос за нелепости, не мога да разбера кой гений на всички времена и народи е направил програмата за някой магистратури с лекции през деня в работни дни, а не вечер и през почивните дни, както в почти всички специалности и университетети. Хубаво е да се учи, ама се налага и да се работи понякога, и по една случайност се налага да се работи най-често денем...брей, това май някой не го е отчел, като е писал програмата... :wink: :wink: :wink:
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

krasib написа:Интересно.. след като още тече записването.
Ако сме колеги ще можем да обсъдим и тази нелепица.

А иначе - попитах сериозно. :)
Ами аз сериозно ти казвам, това че се хиля не значи задължително че се майтапя - аз така си реагирам на нелепости. :lol:
Вчера ние имахме първо 'занятие', което практически не беше такова, ами само се видяхме и поговорихме с преподавателката няколкото човека, които по случайност същия ден бяхме разбрали че ще имаме (то по-рано през деня е било и обявено...), и можехме да дойдем. Иначе първата ни сбирка ще е в сряда привечер и предполагам тогава ще си организираме програмата, така че да присъстват всички, или поне повечето. Което е логично, предвид че записването все още тече, и хората работят...
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:P В ИФ днес си имаше редовни занятия - лекции, спецкурсове.... :)
Не е за вярване каква организация! :shock:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Joker написа::P В ИФ днес си имаше редовни занятия - лекции, спецкурсове.... :)
Не е за вярване каква организация! :shock:
А,браво :arrow: станала е някаква магия във факултета, но може да се очаква при наличието на новия декан и неговите заместници :arrow: този път хората са си свършили много добре работата 8) Само дето аз с мойта работа хич не ми остава време да отскоча до университета, но утре ще се ходи,няма как :twisted:
Като птичка в небесата :)
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”