До отбора на надъханите първокурсници:)
Модератори: ники, Methuselah
Момчета ,казаха ми че събирате отбор за футбол
За турнир или не ,ниама значение .Може ли да ме вклучите в отбора ,за
който ще дам всичко в играта.Макар че съм 2-курс ,ниама проблем да участвам в отбора заедно с още 2 момчета от групата,ако ги докарам.
Ще съм благодарен ниакой да ми отговори:)
За турнир или не ,ниама значение .Може ли да ме вклучите в отбора ,за
който ще дам всичко в играта.Макар че съм 2-курс ,ниама проблем да участвам в отбора заедно с още 2 момчета от групата,ако ги докарам.
Ще съм благодарен ниакой да ми отговори:)
- Unbreakable
- В началото бе словото
До отбора на надъханите Първокурсници
Пичове ,забравих да напиша тел.за връзкаа! Много голиам пропуск май ;) Ето ви го:0886 171119.Търсете -Ивелин
И може ли да ми каже капитана ви ,в неделя в 14:00 пред Университета ли?! Поне за това се сещам защото е написано централен вход.Ще видя дали може да докарам ниакой :)
И може ли да ми каже капитана ви ,в неделя в 14:00 пред Университета ли?! Поне за това се сещам защото е написано централен вход.Ще видя дали може да докарам ниакой :)
- Unbreakable
- В началото бе словото
Здравейте момчета!
КОга ще се събираме за 1 тренировка.Успиах да навия поне 2 за отбора
от специалността:) и с мен ставаме -3,а на още един триабжа да му се обадиа.Предполагам ,че Слави ми написа тел. Ако има желаещи едва ли
ще има проблем да ги вклучиме.
Айде и надиавам се да сме във форма;)
КОга ще се събираме за 1 тренировка.Успиах да навия поне 2 за отбора
от специалността:) и с мен ставаме -3,а на още един триабжа да му се обадиа.Предполагам ,че Слави ми написа тел. Ако има желаещи едва ли
ще има проблем да ги вклучиме.
Айде и надиавам се да сме във форма;)
- Unbreakable
- В началото бе словото
Значи дотука сигурни за отбора сме аз,кайо,дантата,митака и мегалодон + вас четиримата ( гоогле, Ивелин и още 2-ма) ставаме 9! Достатъчно за отбор! Естествено няма лошо да имаме и резерви
А за тази седмица - аз май ще пропусна,но другите се съберете,ако искате... И ако има да казвате нещо пишете в другата тема за отбора
Че тази май само аз си я чета 
А за тази седмица - аз май ще пропусна,но другите се съберете,ако искате... И ако има да казвате нещо пишете в другата тема за отбора
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абе момчета, вие хора от първи курс ли събирате или от първи клас? bs_steil, колега, пиши по-грамотно. Каква е тази деформация на писменото общуване. Всеки допуска грешки в писането, но все пак си втори курс в СУ и представяш факултета си. Внимавай по-нататък с писането и не се обиждай на мнинието ми, правя го съвсем добронамерено.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT