www.ev50.com

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

www.ev50.com

Мнение от radja »

не е толкова важно дали Меглена Кунева ще бъде оценена по достойнство- като убеден антинационалист смятам, че важни са качествата на човек, а не произходът.
Гласувах за г-жа Кунева, която през годините доказа, че работи ефективно за евроинтеграцията и за зараждането на гражданско общество в България. Макар и работата й да е изнесена основно навън- мисля, че приносът й за нашата страна е немалък.

За мен по- интересна беше номинацията за Non-EU Citizen of the year 2007.

Предложенията са забележителни. Капсаров ми е адски симпатичен. Много обичам интелектуалци- лидери. Гласувах обаче за Сали Махмуд Осман- не вярвам някой да се чуди защо.

е, ако се чудите защо сте отворили link-а, барем пуснете едно вот-че и попрочетете малко- има к'фо да се види.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Имаше някъде такава тема за Мегленчето и повечето от нас (особено националистите!) бяхме здраво против нея! Не чукай на врата, която няма да се отвори! :wink:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Интересно...ционо-масоните това и целят...
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”