Информатика или компютърни науки?? (06/2005г.)

Архив на теми от раздел "Студенти"
Vitoshabg
В началото бе словото

Информатика или компютърни науки?? (06/2005г.)

Мнение от Vitoshabg »

Коя от двете специалности е по добра?? И защо! Ако има студенти от тези специалности ще се радвам да чуя мнението им! Спешно е, утре подавам документи!!
Последно промяна от Vitoshabg на 30 Юни 2005, 03:01, променено общо 1 път.
A.D.I.D.A.S.
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Аз уча информатика и съм доста доволен, но кое е по-добро не мога да кажа. Компютърни науки има едва от миналата година, а аз информатика уча от доста преди това. Идеята доколкото знам е компютърните науки да изучават по-малко математика и повече практически предмети свързани с програмиране. Крайния резултат обаче не знам какъв е. Надявам се още някои да може да даде мнение. Наистина при информатиката математиката е някъде 1/2 от всичко, но без математика програмиране няма...
Vitoshabg
В началото бе словото

Мнение от Vitoshabg »

И на мен ми препоръчват информатика, ама разправят, че к. науки е по-престжно, ама само това. Май ще е информатика. Мерси за отговора
A.D.I.D.A.S.
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Мислех да отворя нова тема, но видях, че вече има подобна...

И аз се интересувам дали Информатика или Компютърни науки е по-добро, за човек, който иска да се занимава професионално с програмиране. Ще кандидатствам следващата година и поне ще мога да видя 2-те нови специалности. Все пак всякаква информация е добре дошла :)
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

До колкото знам-Компютърни науки.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”