ИФ - първа учебна седмица!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
ИФ - първа учебна седмица!
Кажете за зажаднелите и неучещи поне до 3 ноември кандидат-магистри: Как ви се видя първата учебна седмица в богохранимия Факултет? Имахте ли някакви часове и как мина въобще? 
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
хихих,ми аз отидох за един ден,даже не пълен
и имам едно въпросче към по-големите
на упражненията по история на Византия има ли някакъв смисъл да се ходи,защото уважаемия асистент ни каза,едва ли не,да не си правим труда да ходим
видиш ли,той нямало да говори нищо в часовете ни,защото не му били плащали да изнася лекции...не му плащали и за частни уроци,тъй че,ако сме под 6-7 човека на упражнение такова нямало да имаме и т.н.
каза,че ако нямаме намерение да водим дискусии помежду си по-добре въобще да не влизаме в час...абе общо взето отказа повечето колеги от разкарване и ще видим следващия път колко ще успеем да се съберем 

- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
По-добре ходете, ако ви е Васко Арнаудов, че...Mira написа:хихих,ми аз отидох за един ден,даже не пълени имам едно въпросче към по-големите
на упражненията по история на Византия има ли някакъв смисъл да се ходи,защото уважаемия асистент ни каза,едва ли не,да не си правим труда да ходим
видиш ли,той нямало да говори нищо в часовете ни,защото не му били плащали да изнася лекции...не му плащали и за частни уроци,тъй че,ако сме под 6-7 човека на упражнение такова нямало да имаме и т.н.
каза,че ако нямаме намерение да водим дискусии помежду си по-добре въобще да не влизаме в час...абе общо взето отказа повечето колеги от разкарване и ще видим следващия път колко ще успеем да се съберем
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."