Един форумец написа:Прощавай за грубото ми съобщение,
Но имаш извънредно гаден подпис (картинката viva la evolucion), която е гавра с един велик човек, какъвто не може да бъде намерен с сегашни дни. Бих те помолил, без да те задължавам за каквото и да е, да промениш тази картинка, която буквално показва Че като маймуна. Благодаря предварително за разбирането.
Поздрави Чичо Шаман
:censored: , извинявай, ако тази публичност те обижда, но не можах да не попитам останалите "потърпевши" от скверните ми волности, дали и те не се чувстват засегнати колкото теб. Ако е така, ще сменя подписа си. Държа да знаеш, че, въпреки твоите подозрения за някакъв псевдополитически insight, стилизираната маймунка-Че не носи никакъв негативен заряд, камо ли анти-комунистически. Може и да не си чел много от моите мнения, но съм сигурен, че, ако попиташ който и да е от съфорумците ни, той ще ти отговори, че точно АЗ съм човекът, който най-малко би злословил по адрес на свещените идеи на социализма и неговите светила. Подписът ми е протест срещу циничното комерсиализиране на светлия лик на Че и осмива именно този продукт на днешното скапано капиталистическо общество - образът на Че, щампован, извезан, лепен навсякъде, където им падне, по фанелки, бельо, уреди от бита. VIVA LA REVOLUCION!!!
Така или иначе, ако много народ се оплаче, Че ще изчезне...