По следите на русата мацка
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Trysth
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
По следите на русата мацка
Сергей седеше на маса с още петима души и гледаше празните бутилки през полузатворените си клепачи. Опита се да проследи разговора, но чуваше само приглушен шум. Съсредоточи се върху чашата, която държеше, или по-скоро придържаше. Точно когато взимаше решение да я преобърне, някой го потупа по рамото. Обръна се и се ококори. Така де, опита се да се ококори. Беше страшно готина, руса мацка.
- Хайде да танцуваме! - каза и го хвана за ръката.
Сергей стана и вътрешно се поздрави, че не се олюля. Музиката беше приятна и танцът му се получи. Не можеше да прецени колко дълго са танцували, а и не го интересуваше, изобщо не искаше да спира.
- Много си готин - извика момичето в ухото му, - хайде да се видим някой път!
Усмивката на Сергей издаваше, че не може да повярва на късмета си.
- С удоволствие!
И тя му подаде малка бележка и изчезна.
Той я разгъна. Номерът й беше… пълна щуротия: “яицазимитпо лъгуг”.
Събуди се. Мразеше ги тия сънища, дето като се събудиш си отчаян, понеже не са истина. Някой път му се искаше изобщо да не се събужда. Надигна се и отиде в кухнята на новия си апартамент, където се надяваше да е останал айран. Точно минаваше покрай масата, когато нещо жълтеникаво хвана погледа му. Беше някаква бележчица, отвори я...
Повече за историята на Сергей и SEO състезанието,вдъхновило нейното написване можете да намерите на сайта http://novel.bulblog.net
- Хайде да танцуваме! - каза и го хвана за ръката.
Сергей стана и вътрешно се поздрави, че не се олюля. Музиката беше приятна и танцът му се получи. Не можеше да прецени колко дълго са танцували, а и не го интересуваше, изобщо не искаше да спира.
- Много си готин - извика момичето в ухото му, - хайде да се видим някой път!
Усмивката на Сергей издаваше, че не може да повярва на късмета си.
- С удоволствие!
И тя му подаде малка бележка и изчезна.
Той я разгъна. Номерът й беше… пълна щуротия: “яицазимитпо лъгуг”.
Събуди се. Мразеше ги тия сънища, дето като се събудиш си отчаян, понеже не са истина. Някой път му се искаше изобщо да не се събужда. Надигна се и отиде в кухнята на новия си апартамент, където се надяваше да е останал айран. Точно минаваше покрай масата, когато нещо жълтеникаво хвана погледа му. Беше някаква бележчица, отвори я...
Повече за историята на Сергей и SEO състезанието,вдъхновило нейното написване можете да намерите на сайта http://novel.bulblog.net
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
За момента инфо за тунелите във форума няма.
Колкото до въпросната "гугъл оптимизация", ще може ли някой да ми/ни обясни какво е това състезание, че все още не загрявам. И какво е SEO?
Романчето може да стане интересно. Аз лично ще го следя, харесва ми подходът на автора да спечели публика
Колкото до въпросната "гугъл оптимизация", ще може ли някой да ми/ни обясни какво е това състезание, че все още не загрявам. И какво е SEO?
Романчето може да стане интересно. Аз лично ще го следя, харесва ми подходът на автора да спечели публика
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: По следите на русата мацка
Новият роман Час по разследване !!!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)