ЗАПИСВАНЕ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ЗА НОВИЯ ТУРНИР

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

ЗАПИСВАНЕ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ЗА НОВИЯ ТУРНИР

Мнение от ZdrafQueZzZz »

И така, колеги, както вече написах на друго място, смятам че нищо не пречи вече да пуснем една такава тема. Малко пояснения:

1. Засега говорим само за желание за участие в турнира, да видим колко отбора ще изявят желание, за да се определи формата

2. Все още мисля че не е нужно да говорим за списъци с играчи и пари за участие.

3. Краен срок засега няма, затова моля ви, не бързайте просто за да сте записани, пишете тук само ако сте 100% убедени че имате отбор, който ще участва.

Общо взето целта на темата е да се види кой ще участва, капитаните на въпросните отбори да се съберат и да решат всички важни въпроси като формат, вноски, награди, съдийство и т.н. След като всичко това е готово, или тук, или в нова тема, ще бъдат записани вече за участие в самия турнир всички отбори с точен списък на играчите.

Добре е също хората, които имат желание да се нагърбят с организацията, да пишат тук, и ако се съберат повечко евентуално да си се разберат и да си разделят функциите. Това е засега. Ако смятате, че е много рано за такава тема, мрънкайте на Добрев да я махне.
zamunda.net will never die!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

И веднага записвам отбора на Археология 2 курс. В турнира е много вероятно да излезем под друго име, но това сега не е важно.
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Записвам отбора на "Форум СУ".
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Аз записвам Отбора на Смешко. :D :D В турнира със сигурност ще излезем под друго име, но това сега не е важно. :wink: :wink: :wink:
FCB......Mes que un Club!!!
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

До тук 3 тима, поне още един е добре да има.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Ще има,доколкото аз разбрах Гален от Форум Берое ще участва със собствения си курс т.е Археология-3;ако това стане се очертава истинско дерби между моя курс и по-големите "копачи".... :roll: :roll:
Ще бъде интересно за наблюдаване... :roll:
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

FeverNew написа:До тук 3 тима, поне още един е добре да има.
Аз очаквам да са колкото миналия сезон, ако не и повече. Може да стане проблем с организацията, така че е добре да помислим сериозно за формата. Още е рано де...
vijikey
В началото бе словото

Мнение от vijikey »

А такаа... Сега в турнира 1-вокурсници имат ли право да участват..? :)
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Имат. :wink: Няма причина да не могат участват. :wink: На първо четене,трябва да се запишете в тази тема.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Бойкия тим на стопанския се пуска също... :wink: само кажете кога и къде..
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

korpusito написа:Бойкия тим на стопанския се пуска също... :wink: само кажете кога и къде..
Следи форума, ще има съобщения.
Скоро ще се организира среща на капитаните, където ще се изяснят всички организационни въпроси.
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

FeLiKS написа:Ще има,доколкото аз разбрах Гален от Форум Берое ще участва със собствения си курс т.е Археология-3;ако това стане се очертава истинско дерби между моя курс и по-големите "копачи".... :roll: :roll:
Ще бъде интересно за наблюдаване... :roll:
Днес говорих с един от колегите надъхан е много, така че да мине 1-ви и ще кажа дали участваме на 100%, а дерби ще има определено ;)
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Археоложко дерби - какво по-хубаво от това :) чудя се дали няма да бие по заряд дори вечното дерби - Археология - Форум СУ ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Елмо ще се върне към средата на октомври от щатите. Да видим дали миналогодишните финалисти ще участват.
Ами с миналогодишните победители какво става? Явно няма да можем да си го върнем за загубата на полуфинала :(
Изображение
Аватар
megalodon
В началото бе словото

Мнение от megalodon »

Аз искам да участвам, но си нямам отбор. Новоприет съм, така че засега не мога да събера отбор. Имам идея, обаче, такива ентусиасти като мен, които си нямат отбори да се съберем и да сформираме едно отборче.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”