ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- psiholojka
- В началото бе словото
ПСИХОЛОГИЯ
Що няма тема за психологията?
Айде,колеги,къде сте??
- psiholojka
- В началото бе словото
ll
ако има някой добър човечец със здрави нерви,готов да отговори на всичките ми малоумни въпрси-моля да пише ЛС със скайп или ICQ
Здравейте, и аз съм първа година психология. 
psiholojka, защо да ти отговарят само по skype или ICQ, мисля че много от нас имаме куп глупави въпроси за следването ни, като започнем от това защо студентските години се казват "следване", минем през колебанието между различните спортове и стигнем до това какво е различното между отношението на учители и лектори и има ли от какво да се притесняваме.
Ако на някой по-запознат с нещата му се занимава, може ли да сподели с нас малко опит?
psiholojka, защо да ти отговарят само по skype или ICQ, мисля че много от нас имаме куп глупави въпроси за следването ни, като започнем от това защо студентските години се казват "следване", минем през колебанието между различните спортове и стигнем до това какво е различното между отношението на учители и лектори и има ли от какво да се притесняваме.
Ако на някой по-запознат с нещата му се занимава, може ли да сподели с нас малко опит?
- psiholojka
- В началото бе словото
ж
извинявам се и аз,изобщо не съм видяла другата тема
тази най-добре я изтрийте
тази най-добре я изтрийте