ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНИ УСЛУГИ??

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНИ УСЛУГИ??

Мнение от orion_elira »

Може ли някой да ми каже какво по-точно предсавлява този център? Някъкви впечатления? Струва ли си курса? и тн.
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
HMH
В началото бе словото

Re: ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНИ УСЛУГИ??

Мнение от HMH »

orion_elira написа:Може ли някой да ми каже какво по-точно предсавлява този център? Някъкви впечатления? Струва ли си курса? и тн.
Тук има написано малко повече по въпроса, :) с разликата, че таксата на семестър вече е станала 144лв.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=8468
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

ее мерси мн за отговора :) .. звучи ми добре :) и аз мисля Маркетинг да запиша :) .. само поседно да питам имаш ли идея кога трябва да се запиша.. в смисел има ли значение в кое време на годината?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
HMH
В началото бе словото

Мнение от HMH »

orion_elira написа:ее мерси мн за отговора :) .. звучи ми добре :) и аз мисля Маркетинг да запиша :) .. само поседно да питам имаш ли идея кога трябва да се запиша.. в смисел има ли значение в кое време на годината?
Мисля, че курсовете започват най-късно средата на октомври, което значи, че нямаш много време, но едва ли е проблем да се запишеш и в последния момент :) ( както направих аз миналатa година). :oops:
Успех, още повече че като гледам си и бъдещ етнолог. Аз тъкмо завърших това тази година. :D
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

HMH написа: Мисля, че курсовете започват най-късно средата на октомври, което значи, че нямаш много време, но едва ли е проблем да се запишеш и в последния момент :) ( както направих аз миналатa година). :oops:
Успех, още повече че като гледам си и бъдещ етнолог. Аз тъкмо завърших това тази година. :D
хех сериозно :P .. е и аз ще върва по твоя път.. етнология +маркетинг :P добра ли е комбинацията според теб? ти ще работиш ли по някоя от специалностите? Питам защото мн ме притеснява професионалната реализация на специалността
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”