Туризъм
Модератори: ники, Methuselah
- MerS
- В началото бе словото
- Специалност: философия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Туризъм
рових се ама не се натъкнах на такава тема ...
та въпросът ми е какво представлява туризмът в СУ ?
ходи се на походи, хижи ...или както чух на разходка в борисовата ?
струва ли си да се запише като спорт ?
та въпросът ми е какво представлява туризмът в СУ ?
ходи се на походи, хижи ...или както чух на разходка в борисовата ?
струва ли си да се запише като спорт ?
THE FUTURE IS UNWRITTEN, THE PEN IS IN OUR HANDS.....
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Неееееееееее, за бога дете, не записвай туризъм.
Всяка седмица от 9 сутринта или от 2 следобяд (зависи кога ти е групата) - среща на Драгалевци или Симеоново, час и половина разходка от никъде до никъде и после кой от къде е.
Инак първите 2 пъти с едни компаси ще се лутате в Борисовата, да
В първи курс се обърках да го запиша. Адска загуба на време е.
Пък и бая натискат за присъствия.
Ъх....
Всяка седмица от 9 сутринта или от 2 следобяд (зависи кога ти е групата) - среща на Драгалевци или Симеоново, час и половина разходка от никъде до никъде и после кой от къде е.
Инак първите 2 пъти с едни компаси ще се лутате в Борисовата, да
В първи курс се обърках да го запиша. Адска загуба на време е.
Пък и бая натискат за присъствия.
Ъх....
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
O, недей, че ние сме на Симеоново в сряда, дано няма такива изцепки, че няма да е гот. Ама да не си закъснял/а ? Те казаха, че може и 5 мин да закъснееш и вече да ги няма ? Де да знам.Elodie написа:Има ли някой , който днес (29.10.2007) да е бил на туризъм , защото аз си висях на площадчето в симеоново цял час и така и никой не се появи . И може ли някой да ми каже къде въобще ще сме другата седмица ????????
Love, life, meaning ...
OVER
Такааа..тъй като заради гнусната ни програма и блеенето от моя страна,сега се налага да запиша туризъм като спорт....само че,в тоя СУ никва информация отникъде не може да намери човек....
Та,кажете ми моля ви,къде да отида да се запиша? Днес ходих на последния етаж в Ректората,но нямаше жива душа...Дали да дойда направо на някой от походите и на място да се запиша,или....не знам,моля ви поне вие да ми дадете някакви насоки..
Благодаря предварително
Та,кажете ми моля ви,къде да отида да се запиша? Днес ходих на последния етаж в Ректората,но нямаше жива душа...Дали да дойда направо на някой от походите и на място да се запиша,или....не знам,моля ви поне вие да ми дадете някакви насоки..
Благодаря предварително
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Аз не знам точно как е, но ако искаш наистини отиди на някой от походите и направо кажи, че си имала проблеми със спорта и сега искаш да ходиш на туризъм, за да ти се завери спокойно семестъра.hypnosssa написа:Такааа..тъй като заради гнусната ни програма и блеенето от моя страна,сега се налага да запиша туризъм като спорт....само че,в тоя СУ никва информация отникъде не може да намери човек....
Благодаря предварително
Доколкото знам, туризъм има всеки ден от понед до петък от 9 и от 14ч. Сега се ходи на Симеоново - от Химическия хващаш 67 и слизаш на последната спирка, там е срещата, трябва да си там или в 9, или в 14, виждаш кои са учителите и говориш с тях, мъжете при които сме ние са супер яки / сряда и четвъртък / и няма да имаш проблем с тях, вярвам. Досега трябваше да имаш 3 присъствия, така че ако отидеш др седмица ще говориш с тях примерно и те ще ти кажат как да си наваксаш, защото трябва да имаш по 10 присъствия за семестър.
Спокс, не е проблем за умиране
п.с. Днес как заваля точно, когато трябваше да тръгваме и беше голям кеф, каква разходка самооо
Love, life, meaning ...
OVER
- IvETka
- В началото бе словото
- Специалност: Ядрена химия
- Курс: втори
Туризма е отврат!!!!!!
Аз по неволя се записах и сега си патя!!!Не го пожелавам на никой!!!Хора бягайте от туризма-не случайно в последните дни за записване на спорт само за туризъм имаше места!!!Не правете тази грешка-двамата преподаватели-мъже-се понасят ама преподавателката...Пък и е пълна безмислица

-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
За преподавателката по - големите предупреждаватIvETka написа:Туризма е отврат!!!!!!Аз по неволя се записах и сега си патя!!!Не го пожелавам на никой!!!Хора бягайте от туризма-не случайно в последните дни за записване на спорт само за туризъм имаше места!!!Не правете тази грешка-двамата преподаватели-мъже-се понасят ама преподавателката...Пък и е пълна безмислица
![]()
![]()
Love, life, meaning ...
OVER