Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Докато се рових из сайта на СУ, гледам че ще има допълнителен прием за Физическия, Химическия и Биологическия факултет.
И си викам "айде и аз да свърша нещо полезно"...
мога да кажа само: майко мила ! (що си ме родила?!?!?!)
някой хора са си скъсали г*з-овете да влязат във въпросните специалнисти, а други гледат само как да лапнат още кинти
образованието ни отива на майнинг .....
Добре де, ако съм се записала нещо дето не ме кефи в СУ и сега тези специалности ми харесват повече, защо да не мога да се преместя там???? И как така с оценки от други от ВУЗ-ове
Ето инфото:
Кандидатстудентската кампания в Алма матер тази година за първи път ще завърши с допълнително 4-о класиране. Това се налага, за да се запълнят всички свободни места в най-стария университет у нас. Класиране ще има в 11 специалности в Химическия, Физическия и Биологическия факултет. Желаещите да участват в класирането трябва да са държали кандидатстудентски изпити по химия, физика, биология или математика в СУ или друг университет. Документи се подават от 10 до 14 септември в Учебния отдел. Класирането ще излезе на 19-и. Приетите ще могат да се запишат ден по-късно.
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole