АРХИВИСТИКА И ДОКУМЕНТАЛИСТИКА-ТУК
Модератор: Boromir
АРХИВИСТИКА И ДОКУМЕНТАЛИСТИКА-ТУК
Има по-малко от месец до 1 окт,ама няма да е лошо да се опознаем по-рано 
Последно промяна от Jermenkov на 01 Сеп 2007, 13:35, променено общо 1 път.
-
ninka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Вече си мислех,че никой от тази специалност няма в форума.Аз лично много се радвам,че ще уча това,но май не при всички е така!Дори започнах вече да чета лекциите на доц.д-рРумен Донков по архивистика,както и тракологията на Д.Ботева.Има ли други луди като мене,за да ги питам за други материали по специалността!?А можеби е най-добре някой от горните курсове да ни разясни нещата! 
........
uktc написа:И к'во се учи в Архивистика? Как се архивират данни с Winrar ?
Предполагам,че и това ще учим,а иначе точно тази специалност е една от най-перспективните в Историческия факултет ;]
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
от къде ги намери тея лекции? аз съм етнология но и в моята програма има тракология.. ако са някъде по нет-а плс дай линкninka написа:Вече си мислех,че никой от тази специалност няма в форума.Аз лично много се радвам,че ще уча това,но май не при всички е така!Дори започнах вече да чета лекциите на доц.д-рРумен Донков по архивистика,както и тракологията на Д.Ботева.Има ли други луди като мене,за да ги питам за други материали по специалността!?А можеби е най-добре някой от горните курсове да ни разясни нещата!
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
-
Miss_Hollywood_style
- В началото бе словото
Здравейте колеги най-накрая ви намерих!къде се бяхте покрили?Аз много си харесвам специалността и доколкото съм я проучила знам,че от ИФ е най-переспиктивна.Не е лошо идеята да се опознаем по отрано
Виждам,повечето от вас са мн.ентусиазирани и това ми харесва.Продължавайте в същия дух!Ще се видим на 1-ви на live