Учебници по Право-автори
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Mimi
Учебници по Право-автори
Здравейте,някой от горен курс би ли ми казал кои са учебниците и техните автори за специалност Право,4ти курс (1ви поток).Предварително благодаря.
Е ,какво ви чака...чака ви Криминалистика /уч.Коцева,Цеков/и Право на интелектуалната собственост /има уч.на Мария Павлова и разни други, но не си спомням сега/ първи сем и втори сем - Трудово /уч Мръчков/, Търговско /няма един учебник, има на различни автори за различни неща/, Семейно и Наследствено /уч.Ненова по СП и по НП - Тасев/ и Наказателно особена част /уч Стойнов/.
-
Mimi
Ок.
Значи сме там.
А ако не излязат избираемите за специализация "международно право и МО", а се явим да речем на застрахователно?Според 1 колежка, трябвало просто да имаме 10 избираеми, нямало значение от какви специализации, и някрая в канцеларията питали каква специализация искаме да ни запишат...Ама аз не съм сигурна, че е така.Нали са определени в учебния план кои дисципллини за какво важат...
Ох, много объркано стана, но ако някой знае да ни "светне"ще съм благодарна...
Мисля, че колежката ти греши.
Не рискувай с такива приказки, за да не се окаже, че не можеш на държавните да се явиш на края заради тази простотия.Аз гледам и трите да попълвам, общо взето първа и втора се дублират като предмети, с третата яко съм го закъсала, ама то пък не е задължително да я попълня и нея.... до където стигна.