За тези които ще ходят на море...
Модератор: Плазмодий
-
кой повика кой почука
- Драскач
За тези които ще ходят на море...
....
Последно промяна от кой повика кой почука на 17 Авг 2007, 19:39, променено общо 1 път.
-
кой повика кой почука
- Драскач
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз и приятелите ми ходим само на неохраняемата зона между Централния и Северния плаж, щото няма много хора и човек може да легне на пясъка без краката му да се забият в главата на съседа от предната редица. Това е най-хубавото място според мен, ама айде да не ви го хваля, че си е "нащо" заливче и не искаме неканени гости.
Там сме се къпали и нощно време. Е, естествено внимаваме и до сега не е имало инциденти (дано и няма). Мисълта ми беше, че тва, че няма да има спасители няколко дена или седмица не е никакъв проблем, че чак да се пуска тема във Форума и да се предупреждават Потребителите. 
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
а просто можеш да се засрамиш от лъжата си...а къде тичаш сутрин бре???а следобедните тренировки къде са бре?да не са на турски или гръцки плаж???Бавария написа:на море - ДА
на плаж - НЕ
от 3-4 години не съм стъпвал на българския плаж
и не се срамувам от този факт
A Mind is a terrible thing to waste!
в какъв смисъл западна? Защото аз, като човек, който гледа от разстояние си мисля, че въобще не е западнал всъщност - да, много народ пере пари в строежите и пр. но това е навсякъде. Не знам някъде другаде да са набити толкова пари за подобряване на външния вид на града. Защото туристите, които си оставят парите в магазините не ходят в Меден рудник например, ходят по Богориди и Александровска - където е сравнително чисто, има пейки и страшно много цветя...dimage написа:Нях...стария мил роден Бургас който през ляотото е една малка Германия.... Време ни е да си вземем нов кмет че града тоооолкова западна при сегашния...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens