някой да знае
Модератор: Boromir
някой да знае
Някой да знае баловете от първо класиране миналата година?
аз предлагам на всички да престанем да ги гледаме и обсъждаме тези балове, защото те са много относителни, който чака второ класиране - останха само три дни, ще се разбере всичко
а ако все още някой се интересува от минимални балове, предлагам на модераторите да сложат една "Важна тема" с линковете и който иска да ги гледа, а не постоянно да излизат нови такива теми
а ако все още някой се интересува от минимални балове, предлагам на модераторите да сложат една "Важна тема" с линковете и който иска да ги гледа, а не постоянно да излизат нови такива теми
Nie aufgeben!
Каквото и да правим от нас нищо вече не зависи 
На всички, отишли на второ класиране, главата им бучи "ся ще паднат ли баловете или не", "ще вляза ли на по-предна специалност", "ами, ако да, ами, ако- не..." и все мисли от подобен род.
Вярно, че е изнервящо постоянно да се надяваме да сме късметлии и завиждаме на успелите да влязат, където искат, защото те вече са спокойни и не си въртят в главата 6868997-ми епизод на "Ще го бъде ли или не?".
НО, това е положението! На печелившите- честито, на останалите- кураж до 14-ти!
На всички, отишли на второ класиране, главата им бучи "ся ще паднат ли баловете или не", "ще вляза ли на по-предна специалност", "ами, ако да, ами, ако- не..." и все мисли от подобен род.
Вярно, че е изнервящо постоянно да се надяваме да сме късметлии и завиждаме на успелите да влязат, където искат, защото те вече са спокойни и не си въртят в главата 6868997-ми епизод на "Ще го бъде ли или не?".
НО, това е положението! На печелившите- честито, на останалите- кураж до 14-ти!
най - глоямата тръпка: първото класитане, вече мина и не мин. балове от предни години вече не могат да бъдат някакъв критерий, защото те се определят най- вече от успеха на кандидатите по даден предмет и от местата.сега вече всеки, който не е приет това, което най- много е искал, е видял в перс. инфо колко не му е достигнало и може да си направи сметка има ли шанс за повече или не
Nie aufgeben!
- Abele*
- Постоянно присъствие
за всеки семестър трябва да имаш определен брой кредити, и всеки предмет ти носи някакъв брой такива.browneyez написа:Та понеже заглавието на темата е подходящо да попитам и аз нещо.Изпринтих си моя учебен план и в него има едни кредити, та да знаете какви са точно, как се взимат или каквото и да е за тях, че не са ми мн ясни
la consolation des arts...