Потвърждаване на участие в класиране
Модератор: Boromir
Потвърждаване на участие в класиране
Колеги, като ви взеха оригиналните дипломи, дадоха ли ви някакъв документ, номер и т.н. Питам, защото във факултета по класически и нови филологии беше страшна опашка и по някое време дойде още една служителка, раздаде ни декларации, после ги събра заедно с дипломите ни и ... това беше. Не ми се мисли какво ще стане, ако ми загубят дипломата или декларацията. Споделете как е било при вас!
никъде не ти дават нито декларация нито документ че дипломата ти е при тях. малко на доверие ми се струват нещата и дано да няма пострадали накрая 
Последно промяна от FTF на 08 Авг 2007, 16:39, променено общо 1 път.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
-
Nikolay Georgiev
- В началото бе словото
- LFirestorm
- В началото бе словото
- pure poison
- В началото бе словото
- macrobiotic
- В началото бе словото
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 14 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 15 до 17 август включително.
НЕПОТВЪРДИЛИТЕ от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.
Значи пак трябва да ходиш да попълниш декларация,ако искаш да участваш и на трето,а дипломата няма как пак да я отнесеш,защото тя вече е там,ако си отишъл да потвърдиш за 2ро
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 15 до 17 август включително.
НЕПОТВЪРДИЛИТЕ от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.
Значи пак трябва да ходиш да попълниш декларация,ако искаш да участваш и на трето,а дипломата няма как пак да я отнесеш,защото тя вече е там,ако си отишъл да потвърдиш за 2ро
Dum spiro, spero
- macrobiotic
- В началото бе словото