Защо е заключена Кандидатстудентската мафия?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Защо е заключена Кандидатстудентската мафия?

Мнение от AlexLevit »

:evil: :evil: :evil:
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Обадиха се хората отгоре, изплашени заради твоите разкрития.
go homo
medicate, medicate
нямазначение
От дъжд на вятър

Re: Защо е заключена Кандидатстудентската мафия?

Мнение от нямазначение »

AlexLevit написа::evil: :evil: :evil:
Може би защото нямаш един смислен пост в цялата тема?
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

Ми явно не ги кефи модовете, недоволните да пишат и да коментират разни афери...или както искат да си го наричат.
Колкото до Бетон-еми безмислена е щото не те кефи нали?Няма смислен поуст щото не сме седнали да хвалим СУ нали?Илио пък не хвалим МИ?Или сичко на куп?Както и да е.Аз очаквах заключването на темата доста по-рано(сега видях че е заключена).Може би и тази тема до вечерта ще е под ключ.Това няма никакво значение...аз лично квото мислех и исках да кажа го казах.Може пък и да съм накарал някой да се позамисли поне върху думите ми.
Колкото до @нямазначение(мисля, че ти ми бе написал как и ти си мислил като мен преди 4 години, а после си променил мнението си, но може и да бъркам, за което се извинявам)...та колкото до теб:Дано не си прав.Инче или трябва да си променя мнението на 180 градуса или...да изчезна.Явно ти си се пречупил, ама си намерил изход...нз дали аз ще успея.Ще се види след време:) Все пак ще имам едно на ум относно твоя поуст:)
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

phoebe написа:Обадиха се хората отгоре, изплашени заради твоите разкрития.
go homo
Малоумник, прочети до кого е адресирана темата!
Последно промяна от AlexLevit на 06 Авг 2007, 17:44, променено общо 1 път.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Всяка сутрин като си миеш зъбите казвай по едно малоумник, белким ти стане по лесно да съществуваш :roll:
Не виждам никъде към кого е адресирана темата?
medicate, medicate
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

нямазначение написа:
Може би защото нямаш един смислен пост в цялата тема?
Простако, единственото безсмислено нещо в темата е твоето присъствие там :idea:
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

phoebe написа:Всяка сутрин като си миеш зъбите казвай по едно малоумник, белким ти стане по лесно да съществуваш :roll:
Не виждам никъде към кого е адресирана темата?
Към заключилия я!
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

petio написа:
Ми явно не ги кефи модовете, недоволните да пишат и да коментират разни афери...или както искат да си го наричат.
Колкото до Бетон-еми безмислена е щото не те кефи нали?Няма смислен поуст щото не сме седнали да хвалим СУ нали?Илио пък не хвалим МИ?Или сичко на куп?Както и да е.Аз очаквах заключването на темата доста по-рано(сега видях че е заключена).Може би и тази тема до вечерта ще е под ключ.Това няма никакво значение...аз лично квото мислех и исках да кажа го казах.Може пък и да съм накарал някой да се позамисли поне върху думите ми.
Колкото до @нямазначение(мисля, че ти ми бе написал как и ти си мислил като мен преди 4 години, а после си променил мнението си, но може и да бъркам, за което се извинявам)...та колкото до теб:Дано не си прав.Инче или трябва да си променя мнението на 180 градуса или...да изчезна.Явно ти си се пречупил, ама си намерил изход...нз дали аз ще успея.Ще се види след време:) Все пак ще имам едно на ум относно твоя поуст:)
Да, аз съм този, за когото си мислиш. Не, това да си промениш мнението по даден въпрос не значи, че "изчезваш"... напротив, значи, че растеш и поумняваш. Просто защото никой не е господ... никой не е прав по подразбиране по даден въпрос. Няма нищо лошо в това да грешиш. Важното е да помниш откъде си започнал и докъде си стигнал...

И да, не е пречупване. Просто е въпрос до това един ден да разбереш, че не си безгрешен, не си бог, ами просто човек...
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

аве шматки нямали да млъкнете с вашите глупости, отидете да се оплачите на арменския поп.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

hubata написа:аве шматки нямали да млъкнете с вашите глупости, отидете да се оплачите на арменския поп.
Поредния пример... :D:D:D
@нямазначение дано си прав:)
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

hubata написа:аве шматки нямали да млъкнете с вашите глупости, отидете да се оплачите на арменския поп.
:lol: :lol: :lol:
СУ се сдоби с още един велик юрист
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Кандидатстудентската мафия я заключи :lol:
Ibiza DJ
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

Xenon написа:Кандидатстудентската мафия я заключи :lol:
Съмнявам се, в България корупцията е държавна политика, а чувството за недосегаемост отдавна се е превърнало в светоусещане за престъпника, а и развратните и меркантилни фусти пеят в хора.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

А за всички, които използват нецензурни думи...моял прочетете тази статия:
http://i.data.bg/07/07/04/447498_orig.jpg
(тук изпълнявам и едно обещание към Methusel от неотдавна)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”