Споделяйте какво сте приети!!
Какво сме приети все пак :)
Модератор: Boromir
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Какво сме приети все пак :)
Хайде честито на всички! Аз съм в Психото, но видях, че минималният бал за Връзките е само с 1 по-висок от моя, така че мисля да си запазя мястото и да се пробвам на другите класирания, пък... "каквото сабя покаже"! Адски съм доволна:):)!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
Библиотечно-информационни науки - книги и компютри на едно място...обичам и двете,но все пак исках психо :/ тва ми беше 4тата специалност,надявам се на второ да падне бала и да докретам някъд епо нагоре,ако тая година не е психо 1 година ще уча друго пък после...ще сепрехвърля...няма да се откажа така лесно 

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не съм сигурна, тъй като има приети повече бройки от предвидените, но нищо не ми пречи да пробвам, за да не съжалявам послеKate_ написа:БравоНа 2-ро калсиране няма как да не дръпнеш по-нагоре
Аз съм Арабистика, но отивам в НБУ, тъй че ще се освободи едно място за някой бъдещ Арабист!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
аз съм приета славянска фиология,но ще чакам за психология,а мн сажалявам,че не си написах журналистика и връзки по напред ж картона,бала ми е с 1 еденица по-висок за за журналистика
,но дано на 2 класиране имам повече късмет или ще си остана там и ще вляза по 2 желание:(славянска)
слабите търсят порядъка,а силните владеят хаоса
аз съм приета славянска фиология,но ще чакам за психология,а мн сажалявам,че не си написах журналистика и връзки по напред ж картона,бала ми е с 1 еденица по-висок за за журналистика
,но дано на 2 класиране имам повече късмет или ще си остана там и ще вляза по 2 желание:(славянска)
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Малко ОФФ топик - http://vobg.net/article.php?id=24701 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."