Липсващ минимален бал!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Липсващ минимален бал!

Мнение от Nightfall »

в статистиката за мин.балове от 2006 г. липсва мин.бал за специалността " Педагогика на масовата и художествената комуникация". моля ви ако някой знае нещо по този въпрос да пише защото тя ми е на второ място и много ми харесва! искам да разбера имам ли шансове за нея.
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Това е нова специалност,която ще се изучава за първа година в СУ!Именно затова няма минимален бал от предни години!
Cappy
В началото бе словото

Мнение от Cappy »

специалността е от тази година, затова няма поместен бал от миналата година
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

мен на проверката на говорни и комуникативни способности ме питаха какво можеш да станеш с това и аз си казах,че нямам представа :lol:
та някой може ли да ми сподели наистина какъв е верният отговор :)
Hold ur breath and count to ten
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

То си пише в книжката сигурно, но аз я нямам, за да ти помогна
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

благодаря ви, не знаех че е нова, но това наистина е логично щом няма мин. бал от миналата година.а според вас дали ще има много желаещи като е нова или по-скоро всеки си мисли да не я пише, защото още не се знае за какво става въпрос?
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Аз съм я писала на 12то място, но изобщо няма да стигна до нея :D
Сигурно са я писали доста хора, особено тези, които са писали абсолютно всичко. От педагогикитете може и най-желана да се окаже.
Аватар
avantgardistka
В началото бе словото

Мнение от avantgardistka »

crystal написа:мен на проверката на говорни и комуникативни способности ме питаха какво можеш да станеш с това и аз си казах,че нямам представа :lol:
та някой може ли да ми сподели наистина какъв е верният отговор :)
За първи път чувам за "художествена комуникация" :shock: Това нескопосан превод от чужд език ли е или някаква безумна псевдофилософска терминология ? :roll:

П.П. The academic mass communication discipline historically differs from media studies and communication studies programs with roots in departments of theatre, film or speech, and with more interest in "qualitative," interpretive theory, critical or cultural approaches to communication study. In contrast, many mass communication programs historically lean toward empirical analysis and quantitative research -- from statistical content analysis of media messages to survey research, public opinion polling, and experimental research.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_communication
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”