Мисля, че имам грешка в оценката !!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

BIOGADA
В началото бе словото

Мисля, че имам грешка в оценката !!!

Мнение от BIOGADA »

Искам да попитам някой може ли да ми даде някакъв телефон за да попитам във връзка с оценките.Пробвах вече на няколко телефона, които са на сайта ама никой не вдига.
И да попитам някой може ли (някой от университета) да ми помогне, защото мисля, че оценката ми е сбъркана.Ако някой може да ми помогне или да даде някакъв адекватен телефон за да мога да се свържа с администрацията да ги питам за проблема си моля да пише тука или поне едно ЛС да прати.
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Оценката по какво? Отвори сайта и там цъкаш на Учебен отдел и има телефони ( не, че някога вдигат) :)
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
vankata
В началото бе словото

Мнение от vankata »

как реши, че има грешка??
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

На тези ли звъня-(02)846 74 29 и (02)9308 380? Звъни упорито и много пъти,накрая трябва да вдигнат.Пиши после какво е станало :idea:
Dum spiro, spero
BIOGADA
В началото бе словото

Мнение от BIOGADA »

ами грешката е, че имам 2 :) знам знам, че звучи смешно ама аз кандидатствах по география и на предварителния не бях учил много много и изкарах 2 и си реших, че каквото и да става на конкурсния по География ще имам поне едно 3,50.Отивам на изпита с един приятел където двамата сме учили от едни и същи места темите и накрая като излязохме и аз го питах колко написа и какво.Писали сме горе долу еднакви работи само, че той написал 4 листа и половина (9страници), а пък аз 4 листа (8страници).И съдържанието на изписаното от него и от мен е горе долу еднакво защото и двамата учихме от едно и също място, пък и като говорихме какво сме писали в темата и двамата бяхме писали сходни неща.И днеска той ми вика, че излезнали оценките и той имал 4,20 и аз таман се зарадвах за него пък и за мен защото си викам: еее добре поне 3,50 хванах пък дай Боже и 4 и отварям си личните данни в интернет страницата и гледам 2-ка.Звънях Звънях Звънях няма братче, никой не вдига.А пък не мога да скоча до София и затова искам да говоря с някой от администрацията да погледнат работата ми и да видят дали не са объркали нещо щото при 4 листа изписани и има вложен смисъл и труд в тях sorry ама немога да имам 2.Още не съм казал на наште защото веднага ще вдигнат кръвно, пък сигурно има грешка.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Квото и да правиш,нищо няма да промениш

Свиквай.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

BIOGADA написа:ами грешката е, че имам 2 :) знам знам, че звучи смешно ама аз кандидатствах по география и на предварителния не бях учил много много и изкарах 2 и си реших, че каквото и да става на конкурсния по География ще имам поне едно 3,50.Отивам на изпита с един приятел където двамата сме учили от едни и същи места темите и накрая като излязохме и аз го питах колко написа и какво.Писали сме горе долу еднакви работи само, че той написал 4 листа и половина (9страници), а пък аз 4 листа (8страници).И съдържанието на изписаното от него и от мен е горе долу еднакво защото и двамата учихме от едно и също място, пък и като говорихме какво сме писали в темата и двамата бяхме писали сходни неща.И днеска той ми вика, че излезнали оценките и той имал 4,20 и аз таман се зарадвах за него пък и за мен защото си викам: еее добре поне 3,50 хванах пък дай Боже и 4 и отварям си личните данни в интернет страницата и гледам 2-ка.Звънях Звънях Звънях няма братче, никой не вдига.А пък не мога да скоча до София и затова искам да говоря с някой от администрацията да погледнат работата ми и да видят дали не са объркали нещо щото при 4 листа изписани и има вложен смисъл и труд в тях sorry ама немога да имам 2.Още не съм казал на наште защото веднага ще вдигнат кръвно, пък сигурно има грешка.
Еми кво да ти кажа...ти си поредния ПРЕЦАКАН кандидат-студент.Лошото е. че нищо не можеш да направиш ото няма кой да те подкрепи.Примиряваш се...догодина дърпаш един заем и бягаш в чужбина.ТВА Е.
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

Нищо не можеш да направиш...и тъпото е,че някой го е мързяло да ти провери темата или нещо такова и за по-лесно ти е писал 2...
geri_st
В началото бе словото

Мнение от geri_st »

спокойно!и аз доста се ядосах,защото за предварителния бях про4ела веднъж темата и имах 3,75 , а сега си скъсах задника от 4етене и бях сигурна 4е ще имам пове4е от 4, но имам 3,38... :cry: но трябва да приемем фактите,тъй като не можем да променим нищо... :roll: не знам кой оценява и по какви критерии,но и аз мисля 4е заслужавах пове4е :?
frutini
В началото бе словото

Мнение от frutini »

Дори и да вдигне някой телефона, едва ли ще свършиш работа по този начин. Вероятно дори и да проверят каква ти е оценката, само ще потвърдят оценката, която е нанесена в списъците и която всъщност е отразена в персоналната ти информация. Моят съвет е да отидеш задължително от 7 до 9 август в СУ и да видиш лично работатата си като се надяваш евентуално да е станала грешка в пренасянето на оценката, а на работата ти да има друга оценка, различна от 2. Колкото и минимална да е възможността за такава грешка, отиди да видиш с очитеси. Все пак грешки стават (особено като имам предвид, че качените статистики за някои изпити са грешни). Тази година беше допусната такава грешка при проверяване на работите на седмокласниците - разменили оценките на няколко кандидастващи. Ако действително проверяващия е оценил работата ти за 2, нищо няма да можеш направиш - преразглеждане на работата не се допуска.
Все пак отдиди и виж с очети си работата си. Така ще знаеш, че си направил каквото зависи от теб.
Успех!
Kingto
В началото бе словото

Мнение от Kingto »

Такъв е живота. Аз имам 2 по литература след написани 12 страници с разсъждения и 5,63 по история... Изключително кофти комбинация за право, ама някой е решил да е 2 и тва е...
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Ще спомена един съфорумец, открил истината => LifeSux Това е :?
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
lifeSux(svg);
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lifeSux(svg); »

InNy написа:Ще спомена един съфорумец, открил истината => LifeSux Това е :?
Кой ме вика :P
Най-чистата работа от тая гледна точка според мене е Математиката. До сега на всички изпити бях оценен до стотна.
Stay hungry, stay foolish.
www.blogobg.com
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

lifeSux(); написа:
InNy написа:Ще спомена един съфорумец, открил истината => LifeSux Това е :?
Кой ме вика :P
Най-чистата работа от тая гледна точка според мене е Математиката. До сега на всички изпити бях оценен до стотна.
Според мен пък не е. На предварителния бях недооценен, а на другите два бях надценен. :wink:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
lifeSux(svg);
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lifeSux(svg); »

+- 20 стотни :)
Друго е +- 2 единици, не можеш да имаш никакви претенции .. Ако съм си решил задачите и има голяма сеч знаеш ли кфо скандалче ще има :)
Stay hungry, stay foolish.
www.blogobg.com
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”