Мисля, че имам грешка в оценката !!!
Модератор: Boromir
Мисля, че имам грешка в оценката !!!
Искам да попитам някой може ли да ми даде някакъв телефон за да попитам във връзка с оценките.Пробвах вече на няколко телефона, които са на сайта ама никой не вдига.
И да попитам някой може ли (някой от университета) да ми помогне, защото мисля, че оценката ми е сбъркана.Ако някой може да ми помогне или да даде някакъв адекватен телефон за да мога да се свържа с администрацията да ги питам за проблема си моля да пише тука или поне едно ЛС да прати.
И да попитам някой може ли (някой от университета) да ми помогне, защото мисля, че оценката ми е сбъркана.Ако някой може да ми помогне или да даде някакъв адекватен телефон за да мога да се свържа с администрацията да ги питам за проблема си моля да пише тука или поне едно ЛС да прати.
- macrobiotic
- В началото бе словото
ами грешката е, че имам 2
знам знам, че звучи смешно ама аз кандидатствах по география и на предварителния не бях учил много много и изкарах 2 и си реших, че каквото и да става на конкурсния по География ще имам поне едно 3,50.Отивам на изпита с един приятел където двамата сме учили от едни и същи места темите и накрая като излязохме и аз го питах колко написа и какво.Писали сме горе долу еднакви работи само, че той написал 4 листа и половина (9страници), а пък аз 4 листа (8страници).И съдържанието на изписаното от него и от мен е горе долу еднакво защото и двамата учихме от едно и също място, пък и като говорихме какво сме писали в темата и двамата бяхме писали сходни неща.И днеска той ми вика, че излезнали оценките и той имал 4,20 и аз таман се зарадвах за него пък и за мен защото си викам: еее добре поне 3,50 хванах пък дай Боже и 4 и отварям си личните данни в интернет страницата и гледам 2-ка.Звънях Звънях Звънях няма братче, никой не вдига.А пък не мога да скоча до София и затова искам да говоря с някой от администрацията да погледнат работата ми и да видят дали не са объркали нещо щото при 4 листа изписани и има вложен смисъл и труд в тях sorry ама немога да имам 2.Още не съм казал на наште защото веднага ще вдигнат кръвно, пък сигурно има грешка.
Еми кво да ти кажа...ти си поредния ПРЕЦАКАН кандидат-студент.Лошото е. че нищо не можеш да направиш ото няма кой да те подкрепи.Примиряваш се...догодина дърпаш един заем и бягаш в чужбина.ТВА Е.BIOGADA написа:ами грешката е, че имам 2знам знам, че звучи смешно ама аз кандидатствах по география и на предварителния не бях учил много много и изкарах 2 и си реших, че каквото и да става на конкурсния по География ще имам поне едно 3,50.Отивам на изпита с един приятел където двамата сме учили от едни и същи места темите и накрая като излязохме и аз го питах колко написа и какво.Писали сме горе долу еднакви работи само, че той написал 4 листа и половина (9страници), а пък аз 4 листа (8страници).И съдържанието на изписаното от него и от мен е горе долу еднакво защото и двамата учихме от едно и също място, пък и като говорихме какво сме писали в темата и двамата бяхме писали сходни неща.И днеска той ми вика, че излезнали оценките и той имал 4,20 и аз таман се зарадвах за него пък и за мен защото си викам: еее добре поне 3,50 хванах пък дай Боже и 4 и отварям си личните данни в интернет страницата и гледам 2-ка.Звънях Звънях Звънях няма братче, никой не вдига.А пък не мога да скоча до София и затова искам да говоря с някой от администрацията да погледнат работата ми и да видят дали не са объркали нещо щото при 4 листа изписани и има вложен смисъл и труд в тях sorry ама немога да имам 2.Още не съм казал на наште защото веднага ще вдигнат кръвно, пък сигурно има грешка.
спокойно!и аз доста се ядосах,защото за предварителния бях про4ела веднъж темата и имах 3,75 , а сега си скъсах задника от 4етене и бях сигурна 4е ще имам пове4е от 4, но имам 3,38...
но трябва да приемем фактите,тъй като не можем да променим нищо...
не знам кой оценява и по какви критерии,но и аз мисля 4е заслужавах пове4е 
Дори и да вдигне някой телефона, едва ли ще свършиш работа по този начин. Вероятно дори и да проверят каква ти е оценката, само ще потвърдят оценката, която е нанесена в списъците и която всъщност е отразена в персоналната ти информация. Моят съвет е да отидеш задължително от 7 до 9 август в СУ и да видиш лично работатата си като се надяваш евентуално да е станала грешка в пренасянето на оценката, а на работата ти да има друга оценка, различна от 2. Колкото и минимална да е възможността за такава грешка, отиди да видиш с очитеси. Все пак грешки стават (особено като имам предвид, че качените статистики за някои изпити са грешни). Тази година беше допусната такава грешка при проверяване на работите на седмокласниците - разменили оценките на няколко кандидастващи. Ако действително проверяващия е оценил работата ти за 2, нищо няма да можеш направиш - преразглеждане на работата не се допуска.
Все пак отдиди и виж с очети си работата си. Така ще знаеш, че си направил каквото зависи от теб.
Успех!
Все пак отдиди и виж с очети си работата си. Така ще знаеш, че си направил каквото зависи от теб.
Успех!
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Според мен пък не е. На предварителния бях недооценен, а на другите два бях надценен.lifeSux(); написа:Кой ме викаInNy написа:Ще спомена един съфорумец, открил истината => LifeSux Това е![]()
Най-чистата работа от тая гледна точка според мене е Математиката. До сега на всички изпити бях оценен до стотна.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: