"Няма заявени изпити"

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Billy
В началото бе словото

"Няма заявени изпити"

Мнение от Billy »

Хора ...нещо супер странно се получава , в персоналната ми информация пише ,че "Не сте заявили изпити" и не ми изписва изпитите на които искам да се явя - География и Английски ! Отидох на изпитите и се оказва ,че в стаите където трябва да бъда не съм записан и трябваше да ме дописват и на двата изпита . Звънях 2 -3 пъти до СУ ,ходих дори 1 -2 пъти и ми казваха ,че работят по въпроса ,та да ви питам , нормално ли е това безхаберие или просто аз съм проблема!?Честно казано живея на майната си от Химическия факултет и не ми е детската мечта да седя и да си бода очите за да се търся на стената на плача ,след като мога да се видя по интернет ,като бял човек !!!! ТОва е просто нелепо ! За жалост им изгубих и телефоните на тея МЪРДИ ... ,някой....някаква идея въобще ?!Въобще не знам какво да правя !
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

В персоналната информация често се появяват подобни технически грешки, които скоро след това биват отстранени.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”