Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Я да видим в тая тема кой с каво ще се похвали (знам че е рано за повечето но все пак ....)
Аз Корбоводене във ВВМУ "Н.Й.Вапцаров"
и
Геодезия УАСГ (ВИАС)
ако има такава тема (аз не видях не че съм гледал много де ) тая да се трие ! Излишен флууд не се толерира
за сега се ориентирам към 2рото (хах требва си променя подписа )
ама не съм решил все още окончателно ако има други за тая лудница ВИАС да драснат някои ред
Имам приятел последна година Корабоводене във ВВМУ, само знам,че им скъсват Д-то и ако наистина не си запленен до крайна степен от тази специалност .. няма дълго да се задържиш.
еми аз какво да кажа принципно във ВВМУ ми се учи супер много ама после професията не ми се работи нещо ...
а в УАСГ какво да кажа много суха ми се струва тая "наука" геодезията дано поне колегите са готини щото ще полудея там
абе почти съм го решил записвам Геодезия и ако след 1вата година не съм доволен ще влезна във ВВМУ
Завърших геодезия в техникума в Стара Загора.Имам една приятелка,която продължи да се занимава с това и в УАСГ! Първата година учеха това,което ние учихме в техникума!
Науката не е суха, дори може да ти бъде интересна,но стига да я разбираш и да я учиш с удоволствие! Да си геодезист е много отговорно,защото всички теренни работи започват именно с геодезически измервания!
Практиката по геодезия е супер интересна и мн лесна,изчисленията и формулите са доста(на мен ми бяха трудни,защото не ми върви математиката) , но на човек,който се справя с математиката няма да му бъде никак трудно,а даже приятно!
Успех !
Четох във в."Стандарт" една статия относно историята в СУ. Ако искате погледнете я в abv.bg -> gbg.bg. Общо взето става въпрос за многото отл. оценки и малкото двойки около 33% и запълването на най-желаните специалности още от 1-во класиране. Ужас!