Кой е писал по ВТОРАТА тема на изпита по БЕЛ ?
Модератор: Boromir
- Haralampii
- В началото бе словото
Кой е писал по ВТОРАТА тема на изпита по БЕЛ ?
Интересно ми е... Колко изкарахте ? Тези, които са писали по цитатите ?
CSKA FOREVER !
Re: Кой е писал по ВТОРАТА тема на изпита по БЕЛ ?
една моя приятелка е писала по тях и има 5,45Haralampii написа:Интересно ми е... Колко изкарахте ? Тези, които са писали по цитатите ?
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Много се лъжеш драги-за есето са предвидени доста по-голям капацитет от знанияAqua ~ написа:Цитатите са си голяма нашивка - нито е ясно кви са критериите , нито кви са изискванията ,които тряаа да се покрият ... Но този формат на изпита дава шанс на много хора без кой знае кви знания да издържат изпита ...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
хи-хи-хи хванахме те в лъжаhypnosssa написа:Нещо не е така...има 5.25,после е 5.38,после 5.50една моя приятелка е писала по тях и има 5,45
Оценка 5.45 няма
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
така е, така еPoetessa написа: Проблемът на кандидата с есетата е да схване правилно поставените казуси,да има сравнително висока езикова култура,обстойни познания за епохата,биографията и цялостното творчество на двамата автори
есето е много по-трудно, трябват повече знания, а и няма вариант да ти се падне назубрена тема. пишеш ли есе, това значи, че си на 100% ти и смятам, че проверяващите го взимат впредвид (университетът си търси дръзки и мислещи хора). затова и аз го предпочетох, а и темата за мен беше много по-интересна, приятна, дори лесна
аз също не съм съгласна.Имам 5,50 (което е ниска оценка на фона на очакванията ми), но есето определено е начинът да покажеш кой си ти, а не какво си назубрилAqua ~ написа:Цитатите са си голяма нашивка - нито е ясно кви са критериите , нито кви са изискванията ,които тряаа да се покрият ... Но този формат на изпита дава шанс на много хора без кой знае кви знания да издържат изпита ...
- reni.misskiss
- В началото бе словото
Re: Кой е писал по ВТОРАТА тема на изпита по БЕЛ ?
2Haralampii написа:Интересно ми е... Колко изкарахте ? Тези, които са писали по цитатите ?
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
Ами мога да ви кажа че въобще не лъжа, тя така ми каза, и за пръв път чувам че няма такава оценкаБавария написа:хи-хи-хи хванахме те в лъжаhypnosssa написа:Нещо не е така...има 5.25,после е 5.38,после 5.50една моя приятелка е писала по тях и има 5,45
Оценка 5.45 няма
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Че защо да няма!?Бавария написа:хи-хи-хи хванахме те в лъжаhypnosssa написа:Нещо не е така...има 5.25,после е 5.38,после 5.50една моя приятелка е писала по тях и има 5,45
Оценка 5.45 няма
Аз миналата година на есето имах 3,13, щом може да има 3,13 защо да няма 5,45?
Тази година писах тема и я изкарах, ем беше на много по-неблагодатен от Дебелянов и любимия ми Вапцаров автор, така че явно моите приятели студенти са прави - с тема се влиза по-лесно.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
AzoN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Тц, няма 5.45, това да не ти е УНСС, където оценките са на принципа на тото 6/36 и какъвто джакпот даде господ такъв. Оценяването няма как да е толкова прецизирано, когато става въпрос за теми. Оценките завършват на 00, 25, 50, 75, останалите се получават, когато има разлика в оценките на двамата проверители. В твоя случай някой ти е писал 3.00, а друг проверител 3.25 - делено на две се получава 3.13Шепот написа:Че защо да няма!?Бавария написа:хи-хи-хи хванахме те в лъжаhypnosssa написа:Нещо не е така...има 5.25,после е 5.38,после 5.50една моя приятелка е писала по тях и има 5,45
Оценка 5.45 няма
Аз миналата година на есето имах 3,13, щом може да има 3,13 защо да няма 5,45?
Защото оценките в СУ се формират по следния начин:
2ма проверители...единия пише 5.00,другия 5.00=> оценката е 5.00
Единия пише 5.00 другия 5.50=>работата отива на арбитър(разлика 50.стотни в оценките на двамата проверители)
ТРЕТИ СЛУЧАЙ: единия пише 5.00 другия 5.25 => оценката е 5.13
Сега разбирате ли?Тъй като оценяването е с точност до 0.25 стотни при разлика 0.25 стотни в оценките на двамата проверители става средно аритметично...
Именно затова оценките в СУ могат да се различават най-малко с 13 стотни...например 3.00,3.13,3.25,3.38,3.50,3.63,3.75,3.88,4.00
Капиш?
П.С.: Их колко бързо пишете начииииии...
сори че отговорът ми повтаря горния
2ма проверители...единия пише 5.00,другия 5.00=> оценката е 5.00
Единия пише 5.00 другия 5.50=>работата отива на арбитър(разлика 50.стотни в оценките на двамата проверители)
ТРЕТИ СЛУЧАЙ: единия пише 5.00 другия 5.25 => оценката е 5.13
Сега разбирате ли?Тъй като оценяването е с точност до 0.25 стотни при разлика 0.25 стотни в оценките на двамата проверители става средно аритметично...
Именно затова оценките в СУ могат да се различават най-малко с 13 стотни...например 3.00,3.13,3.25,3.38,3.50,3.63,3.75,3.88,4.00
Капиш?
П.С.: Их колко бързо пишете начииииии...
сори че отговорът ми повтаря горния
Последно промяна от hypnosssa на 30 Юли 2007, 17:00, променено общо 2 пъти.