Приятел мой - предател мой
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Приятел мой - предател мой
Случвало ли ви се е близък приятел да ви разочарова? Кое е най-лошото нещо, което ви е причинявал ваш приятел и успяхте ли да му простите?
Мдаа, на два пъти много жестоко са ме наранявали...все най-добрите приятели...
Уж ви обединяват някакви принципи, идеи, в които вярвате, а после зад гърба ти правят точно обратното на това, което са ти говорили...И се чувстваш глупак, наивник, че всеки те лъже, а ти се доверяваш...Дълги са историите,но общо казано - все първичното и просташкото у хората надделява, за жалост...
както са ми казвали - " в днешно време всеки ще те продаде за 1 лев"...Боже, защо все излизат прави...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
То не че са го направили нарочно за да ме прецакат,но ме заболя от начина им на мислене.
Точно затова не им го връщах, даже и още се виждаме, но вярно - отношението ми към тях не е както преди, не мога да ги погледна по същия начин - и най-лошото е, че това влияе на отношението ми към другите хора, че не допускам хората близо до себе си, и пропускаш може би и хубави моменти от страх да не допуснеш лоши... 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Аз се сещам и за едно друго мое голямо разочарование...когато след седми клас влязох в хубаво даскало и изкарах готини оценки,двете ми уж най-добри приятелки почнаха да се държат мн гадно с мен,да не ми се обаждат вече,да си излизат сами и най-лошото,когато все пак излезем заедно да ме унижават и да ме мачкат...и аз нали съм добра душица си трая...
в крайна сметка още по средата на осми клас спрях да контактувам с тях,защото просто не можех повече...после разбрах,че те говорили зад гърба ми как като съм отишла в хубаво училище и съм станала мн надута....
истината е,че те просто ми завидяха...от което адкси ме заболя,защото това ми бяха най-добрите приятелки от I-ви клас..
Но тогава бях млада и зелена...сега вече знам,че от хората всичко може да се очаква
в крайна сметка още по средата на осми клас спрях да контактувам с тях,защото просто не можех повече...после разбрах,че те говорили зад гърба ми как като съм отишла в хубаво училище и съм станала мн надута....
истината е,че те просто ми завидяха...от което адкси ме заболя,защото това ми бяха най-добрите приятелки от I-ви клас..
Но тогава бях млада и зелена...сега вече знам,че от хората всичко може да се очаква
По-конкретно може, ама въпросът е, че като го обясниш на хора, които не са наясно с вашите отношения звучи тъпо, а пък то си се преживява тежко...Ама добре, например:една от въпросните приятелки се сдружава точно с хора,които заедно ужким ненавиждате, а се оказва, че всъщност е дуднала против тях само защото тя не е имала възможност да стане такава...
Появли се подходящата възможност да се "присламчи" към :силните на деня", и не се замисля изобщо какво е говорила преди...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка: