Какво да направя за да си видя работата ???

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
korpusito
Пишеща машина

Какво да направя за да си видя работата ???

Мнение от korpusito »

Искам да си видя работата по мат ама не знам към кого да се обърна или къде да отида дайте някво инфо ако имате :wink: :wink: :wink:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

По какво? Преглеждането на работите беше след първо класиране по някое време, за най-сигурно се обади на Учебен Отдел, някоя работлива форумчанка ще ти даде телефоните.
medicate, medicate
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

от 7 до 9 август можеш да си идентифицираш работата с личната карта и картончето с входящия номер.
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

А колко имаш на изпита по математика ;)
mdf
В началото бе словото

Мнение от mdf »

В понеделник след 10ч. се обаждаш във ФМИ и ще ти кажат, а (мое мнение) сигурно и в сайта ще обявят както беше на предварителния
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Е то на 9 август малко след дъжд качулка ма айде...аз се надявах са тия дни да видя за кво става въпрос то после излязло класирането аз ше глеам :wink: :wink: :wink:
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

korpusito написа:Е то на 9 август малко след дъжд качулка ма айде...аз се надявах са тия дни да видя за кво става въпрос то после излязло класирането аз ше глеам :wink: :wink: :wink:
еми оценката не подлежи на промяна.. така че дъжд няма...
trnu
В началото бе словото

Мнение от trnu »

да, няма, ама има поука може да има, евентуално, ако са имали някаква реална причина да ти орежат точки от работата! макар че най-вереотно с моя късмет съм попаднала на някоя невротична, незадоволена и вкисната сухарка затворена против волята си, за да проверява работи по математика!!
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

То по математика няма как да излъжат. Демек си е така както трябва,а при литературата може да се появи и лек субективизъм, де да знам. ;)
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

И по математика има субективизъм...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="uktc"]И по математика има субективизъм...[/quote]
Да има субективизъм ама не както някои си мислят.Проверяващия най-много 20-30 стотни да ти даде или ореже(което понякога си е доста).Някои си мислят, че едва ли не става въпрос за единици:Д
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Е, щом човек слага оценката, няма начин да няма субективизъм. Ако по математика обаче са ви верни нещата, няма защо да се притеснявате.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
pure poison
В началото бе словото

Мнение от pure poison »

абе говорете си вие 20-30 стотни-мен на предварителния бая ме бяха пре*бали-50 стотни :shock: аз кат видях щях инфаркт да получа!!! Иначе цяла вярна задача, решена, описана като на червеното листче (с отговорите), но не беше отбелязана, че е решена, както и имах елемент от 8 задача-отбелязан в листата, но отпред не пише, че съм го решила и да не говорим, че според мен си беше проверено от 1 проверител-само 1 беше писал на листата(е, имаше няколко тикчета със зелено, но примерно 7-8 вместо 15), пък и 2рия щеше да забелелжи пропуските на 1вия! И като поисках да подам молба 2те лелки, които бяха там, НЕ МИ ДАДОХА ДА ПОДАМ МОЛБА! Така че ходете си вижте нещата и мн внимавайте какаво пише отпред, че сте решили, щото може да не отговаря с действителността!
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Идеята с виждането на работите е следната : не да променяш оценка (това на всички е ясно), а да провериш дали именно това е твоята работа. Получава се при нанасяне на оценките (фиктивни номера, протоколи, заспали лелки) да се объркат номерата и твоята работа да е сменена с друга. Най-готиното в тая ситуация е, че ако се случи обърканата оценка да не ти е позволила да участваш в класирането, моментално те приемат на първо желание (ако изисква именно този изпит за балообразуване)
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Аз няма да оспорвам оценката просто искам да видя кое как,дали съм сбъркал някоя задача дето си мислех че е сигурна,пък и все пак има още един изпит по мат,така че се някви изводи може да си направи човек !
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”