Какво да направя за да си видя работата ???
Модератор: Boromir
Какво да направя за да си видя работата ???
Искам да си видя работата по мат ама не знам към кого да се обърна или къде да отида дайте някво инфо ако имате

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- pure poison
- В началото бе словото
абе говорете си вие 20-30 стотни-мен на предварителния бая ме бяха пре*бали-50 стотни
аз кат видях щях инфаркт да получа!!! Иначе цяла вярна задача, решена, описана като на червеното листче (с отговорите), но не беше отбелязана, че е решена, както и имах елемент от 8 задача-отбелязан в листата, но отпред не пише, че съм го решила и да не говорим, че според мен си беше проверено от 1 проверител-само 1 беше писал на листата(е, имаше няколко тикчета със зелено, но примерно 7-8 вместо 15), пък и 2рия щеше да забелелжи пропуските на 1вия! И като поисках да подам молба 2те лелки, които бяха там, НЕ МИ ДАДОХА ДА ПОДАМ МОЛБА! Така че ходете си вижте нещата и мн внимавайте какаво пише отпред, че сте решили, щото може да не отговаря с действителността!
- diana_gk
- Пишете, о, братя
Идеята с виждането на работите е следната : не да променяш оценка (това на всички е ясно), а да провериш дали именно това е твоята работа. Получава се при нанасяне на оценките (фиктивни номера, протоколи, заспали лелки) да се объркат номерата и твоята работа да е сменена с друга. Най-готиното в тая ситуация е, че ако се случи обърканата оценка да не ти е позволила да участваш в класирането, моментално те приемат на първо желание (ако изисква именно този изпит за балообразуване)