Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Съжалявам ако има подобна тема, но не можах да я отркия...
Та, въпроса ми е следния, какви са критетиире за оценяване за изпита по Английски език? Специално за теста ме интересува, защото така или иначе не мога да си проверя сама есето и да си го оценя или пък сама да си направя диктовка.
Тва май никой не го знае с точност! Глей да изкараш над 80 т да ти е мирна главата!
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
вс не е точно така защото 88 89 90 точки са 6.00 сиреч ако имаш 2 или по-малко грешки печелиш пълен отличен което леееко обърква сметките но грубо можеш да смяташ по формулата Т*6/90 където Т е броят точки който ти си събрал/а .. смайл
Ами я ми разяснете тогава туй онуй за диктовката и есето. Колко пъти и как четат за диктовката? Какви са критериите за есето? И ако има раздни други пикантерии ако са ви разказвали по курсовете дето сте ходили...
ми диктовката се чете 2 пъти...времето за есето е 40 минути и трябва да е 300-350 думи...
само не ми е ясно ако се явявате тази година,как може няколко дни преди изпита да ги задавате тези въпроси?!?!...
sm361 написа:Хех.. ми като реших да се явявам в последния момент изникнаха и въпроси
Ми най лесно земи си една от книжките с тестовете за СУ там има отговори и примерни тестове вс. което ти трябва.
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Значи изпита се състой от тест + диктовка + съчинение... Общ сбор и от трите е 90 точки.... Правилно ли съм разбрал? И ако на теста не попълня отговор считат ли го за грешка?