ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ
КУЛТУРОЛОГИЯ
ПСИХОЛОГИЯ
и има още една, която била нова и я четох в справочника си, но в момента не е в мен. Става дума за нещо в Югоизточна Европа
Съжелявам ако се повтарям с темите, нямам много време да ги разгледам.
Модератор: Boromir
Ще те чакаме на есен.Vanuushka написа:Хах и аз съм българка, то всички сме българи щом живеем в България:) и сложих на първо място МСЮЕ, като разглеждах учебния план много ми хареса, а и разпитах доста хора за нея и все хубави и интересни работи слушам, тоест чета:) и засега никой, който казва, че тази специалност е поредната глупост в СУ не е успял да ме убеди в това, а напротив точно обратното супер си е
ra4e^f написа:Трябваше да напиша,че не е мое мнение товаfeichka написа:А раче, айде да поспорим кои са галениците на ИФ.Шегувам се.
![]()
ДОнков и Нейкова ни го бяха казвали 1-я семестър.
Честно казано и аз смятам,че МСЮЕ и мойта спец са .. как да го кажа .. по-перспективни от другите в ИФ.
Е, на нас не ни разправят, а ни го показват.ra4e^f написа:Трябваше да напиша,че не е мое мнение товаfeichka написа:А раче, айде да поспорим кои са галениците на ИФ.Шегувам се.
![]()
ДОнков и Нейкова ни го бяха казвали 1-я семестър.
Честно казано и аз смятам,че МСЮЕ и мойта спец са .. как да го кажа .. по-перспективни от другите в ИФ.