Задочно право
Модератор: Boromir
-
stelian_hristov
- В началото бе словото
Задочно право
Искам да попитам за задочното обучение по право. Има ли значение, след като започна да работя дали съм учил редовно или задочно, защото мисля да кандидатствам за задочно, не само заради по-ниския бал...
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
В дипломата ти не пише дали си учил задочно или редовно. Ако си научил правото, това няма да има значение. Просто минусът е, че университетът не те осигурява, няма упражнения (които са доста полезни и понякога дори приятни) и преподаването е претупано (по обективни причини). Аз лично бих те посъветвала да сложиш редовното преди задочното в класацията и да се запишеш редовно ако ти стигне бала.
- reni.misskiss
- В началото бе словото
- явор
- Летописец Виртуоз
reni.misskiss, ако си на общежитие и решиш да се хванеш на работа цял ден събота и неделя (макар да е възможно и през седмицата) или на нощна работа, можеш да изкарваш пари за образованието си.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- reni.misskiss
- В началото бе словото
Да, не отричам това. Все пак обаче хората трябва да се адаптират. Прав си, но все пак не ми се струва всичко и толкова лесно. Хубавите неща стават обикновено трудноявор написа:reni.misskiss, ако си на общежитие и решиш да се хванеш на работа цял ден събота и неделя (макар да е възможно и през седмицата) или на нощна работа, можеш да изкарваш пари за образованието си.
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
- kamenchooo
- В началото бе словото
- явор
- Летописец Виртуоз
Мисля, че да... От трети курс обачеkamenchooo написа:Искам да попитам ,ако вляза МО мога ли едновременнод а уча право задочно?
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си