Ето малко и от мен

Ала Вили Вуцов...Този е единствения достоен конкурент на Батето
Тоя съдия ни закопа, тоя гад, бляд, гад, бляд..."

- Вили Вуцов
"Какъв съм аз и какво съм постигнал във футбола,той няма право да говори.Като треньор ,с който и отбор ,където съм го хванал,там съм го бил като тъпан.Само кучето ми ,като се напика на килима,съм го бил по този начин"
Президентът на Светкавица инж. Петко Матеев по адрес на Велислав Вуцов:
"Той няма име, хората го знаят навсякъде като сина на Иван Вуцов. Не е случайно и това, че собственият му баща го наричал "тъпанар".
( тва ме покърти

)
Вили Вуцов ще стане “Почетен ром” на Каварна по повод Международния ден на ромите - 8 април, съобщиха от пресцентъра на общината.
Коментар на Ричард Груев
"От този завой по-обратен няма!"
Радио "Дарик": коментар на Томислав Русев по време на двубой от Шампионската лига
"И топката прелита на около осем метра над терена."
...кратка пауза...
"Аз пък къде ги видях тия осем метра?!"
Ето първи точен удар, макар и извън рамките на терена!"
Петър Бакърджиев, bTV
.: Иван Славков за Йордан Лечков: | 4/4/2005:.
Ще оценя мненията на Йордан Лечков за футбола, когато той вкара родния си клуб Сливен в Шампионската лига!
.: Георги Димитров- Джеки пред "Топспорт.Бг". | 31/3/2005:.
Ти ходи ги питай царя, президентa за мача. Те всичко съсипаха, та един мач ли? А и онзи, министърa на спорта - Лучано. Въобще какъв е този Лучано, няма ли си име?! Като е такъв, да ходи да продава пасти по сергиите и да не се занимава с неща, дето не ги умее.
.: Иван Вуцов: | 21/3/2005:.
"Левски, макар и частично, с две победи през седмицата заличи неуспеха си от мача с Литекс. Докато Марек с две загуби в същия период задълбочи главоблъсканицата си."
.: Димитър Пенев пред "7 Дни Спорт": | 21/3/2005:.
"Техният плюс (на Шведите) е, че са много дисциплинирани. През по-голямата част от годината времето в Швеция е студено и не става за футбол, но пък така се развиват в други спортове. Хората работят. Докато ние, балканджиите, сме повече по нивите и кафетата. И разчитаме преди всичко на талант и успешни мачове. Дисциплината малко ни куца."
.: Стойко Сакалиев: | 18/3/2005:.
"Предишният доктор на Нафтекс Енчо Стоянов много се плашеше, като видеше кръв, въпреки че като медик не би трябвало да има такива проблеми. Отидох в един магазин с майтапчийски неща и взех две пликчета с изкуствена кръв. Сложих ги под фланелката си и чаках да започне двустранната игра. Един съотборник нарочно ми влезе по-остро и аз се строполих на земята. Спуках пликчетата и кръвта обля цялата ми фланелка. Съотборниците ми по команда започнаха да припадат по терена, а други с бледи лица крещяха: "Докторе, на Сакалиев му тече кръв от гърдите, идвай бързо, стана страшно!" Някои като изпечени артисти започнаха да плачат. Д-р Стоянов пребледня, но нямаше къде да мърда, трябваше да ме спасява. Изпоти се целият за секунди. Започна да ми прави сърдечен масаж, а аз стенех: "Докторе, студено ми е, умирам." Пробва и изкуствено дишане. Нищо. Накрая изпадна в паника и през сълзи изкрещя: "Викайте линейка, изпускаме момчето." Тогава станах и го прегърнах."
.: Eлин Рахнев, '7дни СПОРТ': | 18/3/2005:.
"Футболистите имат нужда от по-голям толеранс от някакъв елементарен комфорт, от време на време от комплимент. А не непрекъснато да бъдат псувани за щяло и нещяло като щайги."
Велислав Вуцов след Марек - Локо Сф 1:1 | 5/3/2005:.
"Тази класическа муха Стоян Алексиев да хваща една мотика и да ходи да копае някъде!"
Георги Димитров-Джеки: | 21/2/2005:.
Барселона преди началото на сезона тренира точно една седмица за издръжливост, а Феро един месец кара играчите да тичат, докато той си седи на топло в хотела, шмърка си сопола, дъвче дъвка и чертае някакви схеми, без да ги разбира.
.: Костадин Джорджев, пратеник на '7дни СПОРТ' в Анталия | 8/2/2005:.
"Около 2 ч. след полунощ на рецепцията се появи халфът на Левски Мирослав Иванов. Видимо уплашен, той нервно обясни, че в банята му се е заключил външен човек...Оказа се, че вътре няма никой, и това предизвика бурен смях сред участниците в екшъна...Халфът Милан Коприваров предположи, че в банята се е заключил нигериецът Ричард, но понеже е било тъмно, не са го видели."
.: Велислав Вуцов за провалена контрола на Марек с Несебър: | 31/1/2005:.
"В Несебър са събрани чекиджии и мишоци, затова не дойдоха да играят с нас. За втори път ми погаждат такъв номер. Когато водех Черно море, се разбрахме да им гостуваме. Вечерта преди мача ми казаха, че нямали терен. На другия ден излязоха срещу Черноморец. За какво ми е да ги пращам в "Б" група. Те вече са там!"
Георги Димитров - Джеки за Беноа Кое: | 24/1/2005:.
"Този човек няма вид на тюфлек! Това е най-важното. Защото в ЦСКА са идвали доста футболисти, които изглеждат със стройни фигури, а пък като хапнат две сладки, им се лепват на задника и стават като табуретки. И после не могат да се затичат и до някоя закусвалня."
Димитър Бербатов: "На 80 години ще съм бастун и с бабата под ръка на някоя пейка ще храним гълъбите."
.: Велислав Вуцов | 30/8/2004:.
"Жалко, че изпуснахме точката, защото вкарахме гол на края и отидохме малко като селска дружинка барабар с вратаря да се радваме, след което допуснахме човек сам фронтално срещу нашата врата да ни отбележи."
Айде стига толкова,че много дълго стана........
Дано да сте си загубили времето качествено