Но хайде, ако е само за купона... Виж, друго е когато разни религиозни фанатици започнат да пропагандират срещу любимата ти музика, понеже "криела послания от Сатаната"
(Сега се сещам, че обърнатият текст на ПИФ беше наистина страшничък
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Да, и аз го потърсих, но са го свалилиDarksorrow написа:Но оня сайт е затворен, някой ако може да изрови, за мен лично ще е интересно.
СъгласенDarksorrow написа: и, Циндиле, специално за Стеъруей според мен си се чува. може би защото ми се иска една от най-ангелските песни в музиката да съдържа в себе си и нещо толкова зло. Малко на чалга избива това съждение, знам.
Някъде бях чела, че ъндър-съзнанието ни поема информация, дори когато е написана отзад-напред или е завоалирана измежду друго инфо. Уж заради това "скритите послания" и 25-тия кадър били толкова страховитиbegemot_ написа:освен това дори и да има такова, в никакъв случай не може да повлияе на човек, съзнанието ни не асимилира думи отзад-напред
Да се противопоставите на сатанинското влияние може само със силата на Христос. Чрез мистически въздействия върху материалните средства на антихриста не може да се въздейства. Каквито и външни действия да се предприемат, каквито и усилия в борбата с невидимия враг да се прилагат, ако не сме облечени в бронята на православната вяра – всичките наши усилия биха били напразни.
В рамките на обществения живот би могло да се отбележи връзката на дълбоко установената традиция, установена в нашия народ към православие – сигурна основа на светогледа на съвременния човек.