Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз предполагам, че от 10 дни до 2 седмици е нормален период, през който да имат възможност да проверят кандидатстудентските работи и да обявят резултатите.
темите по география в Свищов и Варна ги провериха за около седмица +- ден-два... но сега в София сякаш сме много повече кандидатите..така че наистина може и до към 2седм, но надали повече... нека само да ми е след абитуриентската ^^
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
чакайте първо да минат предварителните че да видим дали въобще ще искаме да си знаем резултатите
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Ами те тамън май затриха темите, когато си разбирахме резултатите и можехте да го сметнете точно, но аз мисля, че беше към 2-3 седмици /определено си понадвишиха посочената граница с 4 дни някъде/
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Не само, че се рових много страници назад, писах ключови думи в Търсене, но както писах в началото, не намерих информация.
Днес чух по радиото, че резултатите от историята ще излязат след 10 дни.
alys написа:Не само, че се рових много страници назад, писах ключови думи в Търсене, но както писах в началото, не намерих информация.
Днес чух по радиото, че резултатите от историята ще излязат след 10 дни.