Вечните студенти

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Вечните студенти

Мнение от DADO »

Има ли такива във форума? Хайде, разконспирирайте се, де... :lol:
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Има :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ако и догодина не завърша, ще мина към тях :lol:
zmey
Пишете, о, братя

:)

Мнение от zmey »

Оо има, има.. това ми е 6-7ма година, а мисля поне 10-11 да ги направя, освен ако не ми писне по-рано или на университета да му писне от мен. Мисля да се задържа по-дълго от ректора в СУ :)
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Това е мнооого сладко нещо - да си вечен студент.
Аз отскоро отново съм студент и много се радвам! Много ме влече този студентски живот, и нищо не мога да направя! :D
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Вечни студенти в смисъл на хората, дето постоянно записват нови и следващи магистратури и докторантури?
Или хората, дето влачат изпити до безкрай?
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

И 2-те :D
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

И аз май натам съм тръгнал, щото със сигурност няма да се дипломирам тая година :?
Desita
В началото бе словото

Мнение от Desita »

Здравейте, явно и на мен тук ми е мястото :lol: Всяка година прекъсвам и се надъхвам и ...след 3 седмици вече ми е писнало хехе Лошото е, че в един момент губиш всякаква представа за какво е ставало въпрос в началото;) Затова и е все по-трудно да се организираш :roll: Живеех в София, точно до СУ и все нямах време да ходя, сега се преместих в Бургас (докато ми писне,де) и се засилих да мина поне в по-горен курс хехех Дерзайте или...не дерзайте- както ви е по-гот, нали тук всички сме цъфнали хеххе :flower:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Циндил-Пиндил написа:И аз май натам съм тръгнал, щото със сигурност няма да се дипломирам тая година :?
Що бе, слънце :roll: :arrow: с воля и малко късмет всичко се постига :wink: Държавния е божа работа, но другите със сигурност може да си ги вземеш.Успех :wink:
Като птичка в небесата :)
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Ееей, пройдохииии.
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

sientelo написа:
Циндил-Пиндил написа:И аз май натам съм тръгнал, щото със сигурност няма да се дипломирам тая година :?
Що бе, слънце :roll: :arrow: с воля и малко късмет всичко се постига :wink: Държавния е божа работа, но другите със сигурност може да си ги вземеш.Успех :wink:
Я ела ми вземи историческата граматика, дето ме късат 3 пъти и последния път за 1 точка!!! и ми каза, че не си личало отношението ми към предмета..на писмен тест :shock: :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Абе хора, защо искате да сте вечни студенти? Особено тези, които все се оплаквате? Значи не е чак толкова лошо, а? :wink:
А и като направите сметка: 4 г. бакалавър + 2 г. магистратура + 3 години докторантура... не е ли достатъчно? 20 г. учене не е шега работа... :?
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Не искам. Просто не ме пускат да завърша. Завърша ли веднъж, надали и магистратура ще запиша. А дори и да го направя, няма да е в моята катедра...съмнявам се дори и в СУ да е.
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Joker написа::shock: Абе хора, защо искате да сте вечни студенти? Особено тези, които все се оплаквате? Значи не е чак толкова лошо, а? :wink:
А и като направите сметка: 4 г. бакалавър + 2 г. магистратура + 3 години докторантура... не е ли достатъчно? 20 г. учене не е шега работа... :?
Е, по-малко, щото повечето магистратури са 1-1,5 г.
Който харесва този начин на живот - защо не? :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”