на 22 години и съм още девствена!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
alex_neshtastnata
- В началото бе словото
на 22 години и съм още девствена!
хора,чувствам се ужасно зле,чувствам,че не съм за този свят!на 22 години съм и съм девствена,имала съм само 1 връзка,която скоро приключи.студентка съм,не мога да кажа,че нямам контакти,но не мога да срещна подходящия
след края на тази връзка за мен всичко свъши,нищо няма смисъл.чувствам се непълноценна,какво да правя,как да изляза от дупката?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: на 22 години и съм още девствена!
Някои хора се чудят как да влязат там, пък ти...alex_neshtastnata написа:какво да правя,как да изляза от дупката?
Ми давай телефон, адрес... Все ще се намери решение на проблема ти
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
alex_neshtastnata написа:хора,чувствам се ужасно зле,чувствам,че не съм за този свят!на 22 години съм и съм девствена,имала съм само 1 връзка,която скоро приключи.студентка съм,не мога да кажа,че нямам контакти,но не мога да срещна подходящияслед края на тази връзка за мен всичко свъши,нищо няма смисъл.чувствам се непълноценна,какво да правя,как да изляза от дупката?
И какво, ако го направиш с някого, ей така, за упражнението ще се почувстваш по-пълноценна ли
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Едва ли ще излезеш от дупката, ако си навреш нещо в дупката. Ша мъ извинявашalex_neshtastnata написа:хора,чувствам се ужасно зле,чувствам,че не съм за този свят!на 22 години съм и съм девствена,имала съм само 1 връзка,която скоро приключи.студентка съм,не мога да кажа,че нямам контакти,но не мога да срещна подходящияслед края на тази връзка за мен всичко свъши,нищо няма смисъл.чувствам се непълноценна,какво да правя,как да изляза от дупката?
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе туй с телефоните не е оферта/ да ме прощават колегите
/ !
Само времето ще ти помогне да излезеш от дупката, но ти трябва да си помогнеш и сама и да спреш да се самосъзаляваш, щото това не ти носи нищо добро....Порадвай се на живота колкото можеш,пък когато ти е писано,всичко ще се нареди.
Само времето ще ти помогне да излезеш от дупката, но ти трябва да си помогнеш и сама и да спреш да се самосъзаляваш, щото това не ти носи нищо добро....Порадвай се на живота колкото можеш,пък когато ти е писано,всичко ще се нареди.
Като птичка в небесата 
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Добре де, аз не мога да разбера как по-точно очакваш да ти се помогне при тоя проблем. Половината ще ти съчувстват, другата половина ще погледат сеир и това ще е. И какво от това? Как това тебе те кара да се чувстваш по-добре? И въобще - какъв е смисълът да се споделят толкова лични неща с напълно непознати?