лекции по трудово право

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

ekzorsist
В началото бе словото

лекции по трудово право

Мнение от ekzorsist »

kolegi skoro sum na izpit i mi trqbvat lekcii 6toto u4ebnika e ne4ove6ki. pomagaite.
Последно промяна от ekzorsist на 01 Май 2007, 21:40, променено общо 1 път.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

А кирилица владееш ли? :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

На ксерокса не се ли продаваха някакви лекции по ТрП? :roll:
ekzorsist
В началото бе словото

Мнение от ekzorsist »

съгласен съм със забележката за маймуницата и след малко ще си посипя главата с пепел. :roll: а за ксерокса не знам ама аз скоро няма да идвам в софия, така че ... а тези на ксерокса/и на кой точно ксерокс/ дали ще ми свършат работа за мингов. приемам и всякакви впечатления и съвети относно личността на гореспоменатия и тънкости на взимане на тоя нечовешки предмет. благодаря предварително
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Не мога нищо да ти кажа....ама МИнгов при всички случаи е по-добрият вариант от Средкова.Поне така мисля :D
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Аз смятам ТрП да го оставя за догодина :( няма да смогна с всичко
ekzorsist
В началото бе словото

Мнение от ekzorsist »

за средкова съм съгласен. но не и за догодина. ако започнеш да четеш от сега имаш големи шансове да си го вземеш, поне според мен е така/разбира се изключвам варианта в който ти целиш на всяка цена висока оценка - бележкарството е лоша болест, благодаря на бога аз отдавна съм излекуван./ още повече вярвам вече си разбрала че в този университет понятия като обективизъм, справедливост и човешко отношение при оценяването са утопия. поздрави
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Съгласна съм за бележкарството, ама аз имам и НП обща част :( Просто нямам физическата възможност да се подготвя по всичко.Смятам на юни да взема НП /обща и особена част / и СП, а цяло лято да уча по ТП, защото е доста обемно.НЕ съм сигурна, че ще се справя и с ТрП, затова предпочитам бавно , ама сигурно да си уча и да си взимам изпитите.Ако изнамериш някакви лекции пиши.
Поздрави
ekzorsist
В началото бе словото

Мнение от ekzorsist »

намерих, но не знам доколко ще ни свършат работа. така като чета ти трябва да си в моя курс, даже и в моя поток ако съдя по наказателното. :? утре ще почна лека полека да ги попрочитам/лекциите по трудово/, а ти ако искаш да ти ги пратя ми дай mail.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”