За връзката между хората и животните
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
smeshko
- Паисий
За връзката между хората и животните
В тази тема всеки може да разкаже своите любовни недъзи! За това как е бил разочерован от любимия човек , за това как е вярвал на някого и се е надявал той да е единственият , а всъщност е бил прецакан и вече не се надява на нищо
А в интерес на истината това е животът и нищо никога няма да се промени , независимо колко се стараем и колко се борим за нещо по-добро
In vino verittas
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: За връзката между хората и животните
Аз от любовни недъзи не мога да се оплача... не защото не съм имала, а защото не ги преживявам тежко.
От любим човек бивам разочарована вече повече от година и половина, но продължавам да вярвам в него. Много пъти ме е карал да се чувствам прецакана, унизена, ае като пълна глупачка...
Да не говорим, че дори не сме двойка...
Но предпочитам да го приемам като предизвикателство, вместо да се отказвам или да се самосъжалявам...
smeshko, не се измъчвай, защото нигока не можеш да си сигурен, че си изгубил някого или нещо безвъзвратно.
Горе главата!
smeshko, не се измъчвай, защото нигока не можеш да си сигурен, че си изгубил някого или нещо безвъзвратно.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Разкарай го тоя Пенделсон тогава! Жена да се унизява пред мъж - т'фа го нема в моите разбирания!Raya_Alexandra написа:Аз от любовни недъзи не мога да се оплача... не защото не съм имала, а защото не ги преживявам тежко.От любим човек бивам разочарована вече повече от година и половина, но продължавам да вярвам в него. Много пъти ме е карал да се чувствам прецакана, унизена, ае като пълна глупачка...
Но предпочитам да го приемам като предизвикателство, вместо да се отказвам или да се самосъжалявам...
![]()
smeshko, не се измъчвай, защото нигока не можеш да си сигурен, че си изгубил някого или нещо безвъзвратно.Горе главата!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Както е казал един умен човек (признавам си, че не знам кой
), "любовта е дете на въображението и майка на разочарованието"
Мисля, че най-големите разочарования в отношенията са плод на проекцията на нашите собствени разбирания, мечти и желания върху нищо неподозиращия "обект". Това "проектиране" или по-точно вярата в неговата реалност може да продължи адски дълго време, човек да си затваря системно очите пред сигналите от действителността или по-точно изобщо да не ги забелязва...докато в един слънчев ден като гръм го сполетява мисълта, че този човек не е такъв, за какъвто го е смятал, че не е ТОЙ/ТЯ....А всъщност отсрещната страна никога никого не е заблуждавала....
Иронии на съдбата...
Иронии на съдбата...

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
И мъж да се унизява пред жена... Еми нема го в моите разбирания.Vintersorg написа:Разкарай го тоя Пенделсон тогава! Жена да се унизява пред мъж - т'фа го нема в моите разбирания!

мен ако питате никой пред никой не трябва да се унизява... друг е въпроса, че понякога се привиква с него/нея и това е главната причина страдащия да продължава да бъде с половинаката си.Бeтон написа:И мъж да се унизява пред жена... Еми нема го в моите разбирания.Vintersorg написа:Разкарай го тоя Пенделсон тогава! Жена да се унизява пред мъж - т'фа го нема в моите разбирания!
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Разширете си кръга от разбирания тогава. На всеки се е случвало...иначе как ще разбере какво не трябва да прави следващия пътБeтон написа:И мъж да се унизява пред жена... Еми нема го в моите разбирания.Vintersorg написа:Жена да се унизява пред мъж - т'фа го нема в моите разбирания!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ал, Ал... още като ми разправяше за тоя първия път останах с впечатлението,Raya_Alexandra написа:Аз от любовни недъзи не мога да се оплача... не защото не съм имала, а защото не ги преживявам тежко.От любим човек бивам разочарована вече повече от година и половина, но продължавам да вярвам в него. Много пъти ме е карал да се чувствам прецакана, унизена, ае като пълна глупачка...
![]()
smeshko, не се измъчвай, защото нигока не можеш да си сигурен, че си изгубил някого или нещо безвъзвратно.Горе главата!
че няма да ти е много весело за вбъдеще
по-малко те познавах, знаех ли как ще реагираш
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
za vruzkata s jivotnite:
ako se pridurjam konkretno kum temata za vruzkata s jivotnite: ima edna pesen, koqto vurtqt po radio NOVA i v koqto laitmotiva e ' I wanna .... u like an animal'...spored men pove4eto hora mnogo se kefqt na ideqta za mrusnishkoto, jivotinskoto, gruboto, agresivnoto vuv vruzkata si s 4oveka ot drugata strana i kakto se kavza 'si go tursqt!'. tova, koeto im se iska naistina e vaprosniq laitmotiv. te tva e vruzkata!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: za vruzkata s jivotnite:
Това го имаше в Hot Dog на Limp Bizkit - това ли имаш предвид?larke написа:ako se pridurjam konkretno kum temata za vruzkata s jivotnite: ima edna pesen, koqto vurtqt po radio NOVA i v koqto laitmotiva e ' I wanna .... u like an animal'...spored men pove4eto hora mnogo se kefqt na ideqta za mrusnishkoto, jivotinskoto, gruboto, agresivnoto vuv vruzkata si s 4oveka ot drugata strana i kakto se kavza 'si go tursqt!'. tova, koeto im se iska naistina e vaprosniq laitmotiv. te tva e vruzkata!