Vintersorg написа:Имам доста странни мечти, признавам си.
1. Мечтая някой ден да имам шофьорска книжка D+E и много пари, за да си купя съчленен автобус, оранжев (точно като мерцедеските 280)

Ще си го обзаведа супер уютно и ще си джиткам по магистралата. Ще си ходя с него и на работа и ще возя всички приятели и познати!
Тва ти е най-малкия проблем. Д+Е винаги можеш да изкараш. Имаш ли B, само изкарваш С-то и вече натам нямаш проблеми. Веднага ще те вземат в транспорта

Даже както се бъзика шофера на 2133 (той е от Физическия факултет) - отиваш в транспорта и те правят шофер, даже книжка няма да ти искат.
Ама малко трудно да ходиш на работа със съчленен автобус. Трябва да се паркира, а това е зор. За една кола няма место, ти искаш за цял автобус
Но малко странен ми се вижда твоя мерак. Да караш било камион, било автобус... тегава работа. Само трябва да пусваш и да се ядосваш с некви келемета, които ти вземат предимството. Не ти трябва. Повечето от водачите на леките автомобили се мислят с предимство пред тежкотоварните или бусовете, казват си - "аа, камион, дай да му взема предимството". Да ама не. Оня зад волана на камиона и автобуса какво му е. Както знаем кат. В е любителска, а от С нагоре е професионален шофьор, така че е ясна работата, кой е професионалиста.