БЕРОЕ - ЦСКА
Модератори: ники, Methuselah
БЕРОЕ - ЦСКА
Няма мое, няма твое СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Просто не можех да повярвам, че нашите играха.Барометър за това ми е Айзък Куоки(последните мачове го мързи да играе).ЦСКА-то не направиха нищо запомнящо се, а ние вкарахме гол едва след като Едо смени тактиката.Отивам на стадиона и гледам, че започваме 5-1-3-1, което ме накара да си мисля, че сме го отписали мача и просто целим да не паднем с много.Но нашите си играеха играта , на ЦСКА им липсваха основни играчи, а Сакалиев и Трика не направиха нищо запомнящо се.Като цяло добър мач за БГ-стандарта, отличен съдия(ако беше българин нямаше да посмее да свири така)
Просто хванахме ЦСКА в криза и ги бихме
(нещо което не сме правили от 16(17) години )
пс. а и след това отвратително начало на полусезона беройци малко поизмиха срама
п.с. съжалявам, че ви занимавам с Берое ,ама
Просто хванахме ЦСКА в криза и ги бихме
пс. а и след това отвратително начало на полусезона беройци малко поизмиха срама
п.с. съжалявам, че ви занимавам с Берое ,ама
FeverNew успех на Славия срещу ЦСКА в събота (имам работа в Овча Купел и ако се забавя ще дойда да позяпам
)
Дано да ги биете, все пак Силва и Трика наказани, Котев се контузи
Велизар още е контузен, Стойчо и Фуртадо са пълни дупки.
Ако съдията свири 50/50 вие сте фаворити - все пак се видя вчера срещу Кърпачев , че имате сплотен отбор , но ви липсва късмет
Дано да ги биете, все пак Силва и Трика наказани, Котев се контузи
Велизар още е контузен, Стойчо и Фуртадо са пълни дупки.
Ако съдията свири 50/50 вие сте фаворити - все пак се видя вчера срещу Кърпачев , че имате сплотен отбор , но ви липсва късмет