Оригинални CD-та??

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Оригинални CD-та??

Мнение от Циндил-Пиндил »

Интересно ми е дали някой от вас някога някъде :) се е излъгал да даде примерно 30 кинта, просто заради тръпката от това да слушаш любимата си чужда група/изпълнител на оригинален (мейд ин U.S.A. :)) носител?
Аз лично страшно много ценя десетината си оригинални CD-та, които с трепет съм чакал да пристигнат от чужбина(та) :D
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Оха наистина оригиналното си е пак оригинално...Но много пари-барабар с другите ми разходи става страшно,но все пак имам няколко оригинални за цвят :wink:
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Аз също имам 10-на оригинални диска, които съм си купувал от чужбина, но там струват не 30 лв , а от 15 до 30 евро :roll: Иначе качеството им е несравнимо с дисковете, които сам си записвам или си купувам от музикални магазини и сергии(скапват се много бързо), но е далеч времето, когато и тук ще можем да си позволим да си купуваме и слушаме любимите банди на оригинални дискове, за съжаление :cry:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хм,моите оригинални са 2...единия го спечелих от кока-кола,а другия си го купих от Франция,защото бях заминала с 500 франка,а имаше опасност да се върна с почти всичките,та ми се искаше да си купя нещо и така дадох 105 франка за диск :lol: Това са около 17 евро :lol: Баси 34 лева...къде ми е бил акълът?!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Най-голямото достойнство на оригиналните цд те качеството на звучене,несравнимо с коя да е мп3-ка дори 320битова
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

mushroomhead написа:Най-голямото достойнство на оригиналните цд те качеството на звучене,несравнимо с коя да е мп3-ка дори 320битова
Е, нали уж разправяха, че пиратските дискове били равностойни по качество на оригиналните?
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Ако са записвани от оригинален диск(т.е. без wav файловете да ги сплескват на мп3ки да),но къде е гаранцията ,че е така...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

mushroomhead написа:Ако са записвани от оригинален диск(т.е. без wav файловете да ги сплескват на мп3ки да),но къде е гаранцията ,че е така...
Не че ми дреме - не съм си купувал пиратски дискове от поне 5 години (тоест откакто разбрах за Интернет и mp3-ките :notworthy: )
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

stone написа:Аз също имам 10-на оригинални диска, които съм си купувал от чужбина, но там струват не 30 лв , а от 15 до 30 евро :roll: Иначе качеството им е несравнимо с дисковете, които сам си записвам или си купувам от музикални магазини и сергии(скапват се много бързо), но е далеч времето, когато и тук ще можем да си позволим да си купуваме и слушаме любимите банди на оригинални дискове, за съжаление :cry:
Е, не ми казвай, че не знаеш за няколкото магазина, в които можеш да си поръчаш диск от чужбина :) Положението не е чак толкова зле. Пък и да не мислиш, че в западните страни всичко има по рафтовете в музикалните магазини :) И там се чака с месеци понякога, за да се сдобиеш с някое по-засукано заглавие :P
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Знам някои и по интернет може, но имах предвид друго - за достъпност на цените :idea:
А това какво търсиш зависи и от държавата, но трябва да ти кажа, че в някои музикални магазини, които съм посещавал в Германия и Холандия съм откривал неща, които в интернет изобщо ги няма...
Аватар
juventus_dzd
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от juventus_dzd »

ако имам пари ще си купя всичко оригинално но няма как пусти студентски живот :cry: :cry: :cry:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

juventus_dzd написа:ако имам пари ще си купя всичко оригинално но няма как пусти студентски живот :cry: :cry: :cry:
Хаха... Ти да видиш по-нататък какво става... :roll:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

не бих дала толкова пари за 1 диск ако получавах 4000 евро да си купя за 20 разбирам. ама тука хората вземат по 200 лева
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Кажи го на бат'ти Бойко :roll:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

дреме му на бат ми бойко той си има достатъчно парички :)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”