Едно "малко" въпросче :)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Едно "малко" въпросче :)
Значи,аз съм още малък за такъв изпит,но ми е възложено от една приятелка да науча крайния срок за подаване на докоментите за кандидатстудентските изпити...Моля ви помогнете че ми е спешно

- ra4e^f
- Форумно зомби
Виж в раздела за Кандидатстудентската кампания ...
За редовните-
Чл.15. (1) Кандидат-студентите подават лично или чрез други лица документи за кандидатстване от 21 юни до 6 юли (без неделните дни) в сградата на Ректората.
За предварителните-
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ia+bg.html
За редовните-
Чл.15. (1) Кандидат-студентите подават лично или чрез други лица документи за кандидатстване от 21 юни до 6 юли (без неделните дни) в сградата на Ректората.
За предварителните-
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ia+bg.html
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Човече, има запетайки, пише се сигУрно, докУменти... Вземе... И все такива неща.
Съвет от мен - когато кандидатстваш, не залагай големи надежди на литературата.
Колкото до приятелката ти - ако й е толкова жизненоважно, защо не вземе да си провери сама? Откъде накъде ще прехвърля отговорността за нещо толкова важно за НЕЙНИЯ живот на теб?
Съвет от мен - когато кандидатстваш, не залагай големи надежди на литературата.
Колкото до приятелката ти - ако й е толкова жизненоважно, защо не вземе да си провери сама? Откъде накъде ще прехвърля отговорността за нещо толкова важно за НЕЙНИЯ живот на теб?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хих, обективно погледнато, можеш да ми викаш "сестро". Ама "братле" го приемам като комплимент, така да знаеш 
Не съм геолог, пишман журналист-режисьор-социолог съм. Вероятно ме бъркаш с някого - дано само човекът, за когото ме мислиш, да е поне наполовина толкова готин, колкото мен.
Не съм геолог, пишман журналист-режисьор-социолог съм. Вероятно ме бъркаш с някого - дано само човекът, за когото ме мислиш, да е поне наполовина толкова готин, колкото мен.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ех, "колега"
Аз само го продавам, ти ми го доставяш, ама да не се впускаме в подробности за производствения процес на кристалните изделия.
Пил ли си ментов чай в кристална чаша?
---
Крем, благодаря за пояснението. И на мен ми се стори, че ще да е нещо такова, ама все ми се искаше да повярвам, че има и други фенове на точно тоя герой от иначе...хм... не особено стойностната (поне според мен) книга.
Пил ли си ментов чай в кристална чаша?
---
Крем, благодаря за пояснението. И на мен ми се стори, че ще да е нещо такова, ама все ми се искаше да повярвам, че има и други фенове на точно тоя герой от иначе...хм... не особено стойностната (поне според мен) книга.
В края на ноември
В края на ноември