Финанси

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Финанси

Мнение от DobreFF »

Какво стана с парите от отборите Информатика и Форум БЕРОЕ. Някои хора бяха поели ангажимент да ги съберат. Бях казал на съдията мача Форум Берое - Етнология да не започва, докато не се съберат пари на беройци. И това май не стана. Най-официално казвам, че ако до събота не се съберат пари, двата отбора ще бъдат изключени от турнира. Наградния фонд ще бъде по-скромен, но поне ще останат сериозните отбори. А останалите ще си берат срама, щом са за 2-та лева.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

парите на Информатика са в мен, Елмо ми ги даде още в сряда, ама оттогава не сме се виждали с теб да ти ги дам.. ако ти трябват спешно, пиши ми СМС да се срещнем някъде да ти ги дам, а иначе ако не е толкова бърза работата, ще ги донеса в събота/неделя на мача :)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Re: Финанси

Мнение от www »

DobreFF написа:Какво стана с парите от отборите Информатика и Форум БЕРОЕ. Някои хора бяха поели ангажимент да ги съберат. Бях казал на съдията мача Форум Берое - Етнология да не започва, докато не се съберат пари на беройци. И това май не стана. Най-официално казвам, че ако до събота не се съберат пари, двата отбора ще бъдат изключени от турнира. Наградния фонд ще бъде по-скромен, но поне ще останат сериозните отбори. А останалите ще си берат срама, щом са за 2-та лева.
Тц не сме за 2-та лева наистина бях изключил за 25 лева :(. Роската трябваше да каже ама при положение, че и двамта бяхме "снощни" го разбирам :) Ще видя какво ще направя да ги съберем до мача за 5-6 място. Извинявам се :oops:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Извинението се приема, ако съберете парите :)
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

FeverNew написа:Извинението се приема, ако съберете парите :)
:oops: Мерси
DEA
В началото бе словото

Мнение от DEA »

mojete li da dadete parite na oniq piandurnik, po-dobre na men az pone shte gi izpiq s priateli i s kef.......
DEA
В началото бе словото

Мнение от DEA »

oshte pove4e 4e kvo ima nagraden fond se nie shte go vzemem(etnologiq). za kvo da davam kato pak pri men shte doidatat......
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

DEA написа:mojete li da dadete parite na oniq piandurnik, po-dobre na men az pone shte gi izpiq s priateli i s kef.......
Дано определението "пияндурник" не се отнася за мен или колегата Понорски :evil: Почвате да ме нервирате вече! Ако в предварителната фаза сме си затваряли очите за някои малки неща не си мислете че на финалната пак ще е така!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

DEA, кой си ти бре :roll: :roll: :roll:
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Етнология или Археология ми бяха дали само 20 лева. Не се скатавайте, че това ДДС ми ебава майката. Май ще трябва да додавам пари от себе си.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Археология дадоха 25 лв.....много добре го знам, защото го направих лично веднага след вашия мач срещу Етнологията!!! Погледни си скапания лист, на който тогава уж записваше, кой колко пари ти дава....
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Листът не беше шибан, беше син и на лапички. Аз тва много добре го помня :lol:
Изображение
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Аз още по-добре помня , че дадох на ДобреФФ 25 лв, защото парите бяха лично мой и ДДС-то ме удари по джоба с пълна сила. :lol: :lol:
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

:lol: :twisted:
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Да бе споко, Феликсе. Листчето се пази, ама е в нас. Довечера ще видя, кой отбор ми даде само 20 лева. Може и етнология да бяха.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”