Полуфиналите - организционна тема
Модератори: ники, Methuselah
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Полуфиналите - организционна тема
Темата е с цел определяне на ден, час, място, съдия...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
хахаха лелелел тоя турнир стана егати срама...... аз и бетон исакш да кажеш с по малко от 6 или 6,и двата случая ни устройва.а отностно треперене не мисля,турнира е пародия,добреф се захвана с нещо изказа големи думи отностно финала ама в крайна сметка май финала ще е финалче,оплеска нещата.
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Ако някой е оплескал нещата, това са смешните отборчета, които не спряха да отлагат мачове, да се сърдят, да се отказват. Що се отнася до мен и до Форум СУ - ние сме изиграли всичките си мачове, не сме се сърдили, събрал съм пари, поръчал съм купи, намерил съм рефери направил съм необходимата организация за провеждане на мачовете! Като за без пари - толкова. Другия път ако ми съберете 300 лева може и повече да направя. Не забравяй, че всичко правя на добра воля и се лишавам от собственото си време и ПАРИ. Нали не очакваш да направя турнир с организацията на Шампионска лига!!! От вас се изисква самоинициатива, за да е добър турнира. Понеже си отвори устата, искам като мъж да ми отправиш директно поне едно конкретно обвинение. В какво ме упрекваш и за какво съм виновен до момента с организацията? Аз ли съм виновен за отложените ви мачове и че не можахте да се разберете кога да изиграете мачовете си? Аз ли съм виновен, че Батак искали професионални терени и се отказаха? Аз ли съм виновен, че на два мача не е имало съдии? Да не спя с тях? Аз ли съм виновен, че още не се знае кога ще се изиграе последния мач от ВАШАТА група? Аз ли съм виновен, че типове като теб ще имат накрая медал и купа? Отговори си сам на всичките тия въпроси. Помисли добре (ако изобщто ти се отдава) и тогава чакам да ме обвиниш конкретно в това това и това. Щото е лесно да си седнеш на компа, да си клатиш кура и да ръсиш обвинения.
Със здраве!
П.П. Щом като ти се струва пародия турнира, Форум СУ чакаме с нетърпение да ни поканиш в скоро време на нещо, организирано от теб. Ще се радваме да се включим в турнир, който не е пародия.
Със здраве!
П.П. Щом като ти се струва пародия турнира, Форум СУ чакаме с нетърпение да ни поканиш в скоро време на нещо, организирано от теб. Ще се радваме да се включим в турнир, който не е пародия.
Да живее отбора на Форум СУ
определено няма да е пародия ако го организирам.второ с мисленето съм бая по напред от тбе.трето не съм се захващал с нещо,преценил че не искам,ти си се захванал защо си го направил-твоя работа.още повече имах в предвид финала,кажи какво каза в началото отностно финалната среща,и кажи какво си направил до сега.а не ми разпрваяй какъв си самариянин и прочие.и под разни отборчета които мрънкат за нещо не разбирам кой по точно имаш в предвид,до сега не сме се оплаквали нито сме отлагали мач или дата,преди да пишеш нещо МИСЛИ не е много сложно.
как беше......Айде със здраве
как беше......Айде със здраве
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
- Mauricio87
- В началото бе словото
Абе само едно ще кажа,който не му харесва,никой не го кара да участва. Няма смисъл да се обиждаме, тоя направил тва, тоя не направил онова. Турнира е на свободни начала, всеки участва по свое желание.
One Forum to Win them all, one Forum to Chrush them all, one Forum to bring them on their Knees and in the Darkness bind them