RIP, Кембъла ?!?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
RIP, Кембъла ?!?
Тази сутрин при пътен инцидент е загинал Емил Трифонов - Кембъла ?!?. Катастрофата е станала около 4.50 часа на бул. "Цариградско шосе". В момента повече подробности не ми се пишат, шофьорът на колата, в която е пътувал Кембъла, е бил с 1.2 промила алкохол и се предполага, че той е предизвикал произшествието.
Ако искате повече подробности, http://news.ibox.bg/news/id_724051873, макар че едва ли са необходими.
Сега знам, че ще се изредите да разправяте какъв идиот и т.н.т. е бил, но аз лично смятам, че беше много печен човек, интелигентен и с чувство за хумор и, най-вече, не се оставяше да го мачкат. Ще липсва.
Ако искате повече подробности, http://news.ibox.bg/news/id_724051873, макар че едва ли са необходими.
Сега знам, че ще се изредите да разправяте какъв идиот и т.н.т. е бил, но аз лично смятам, че беше много печен човек, интелигентен и с чувство за хумор и, най-вече, не се оставяше да го мачкат. Ще липсва.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: RIP, Кембъла ?!?
Подкрепям.Търговецът на кристал написа:аз лично смятам, че беше много печен човек, интелигентен и с чувство за хумор и, най-вече, не се оставяше да го мачкат. Ще липсва.
RIP, Кембъле.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
И аз бях шокиран. Замислих се, че съдбата не пита дали си известен или не. Всеки ден загиват млади хора, а и въобще хора, но за тях знаят само близките им. Шокът е огромен, когато си отиде някой широко познат. Странното за мен е, че Кембъла беше принципен човек и не мога да си обясна как си е позволил да се качи в кола с пиян шофьор...
Silence tells me secretly Everything!