Културологията се развихри
Модератори: ники, Methuselah
Културологията се развихри
Мача между Културология и Математика завърши 5:1 в полза на културолозите.Сега интереса в тази група и напрежението е уникално.С реални шансове за класиране са и другите три тима а именно Математика,Информатика и Археология.Интересно е дали културолизте ще проявят политически склонности и нарочно да завършат втори в групата с цел да се срещнат оше на полуфинал с отбора на Форума.Нямам предтсва дали ще е така
.Както и да е да се върна на мача,математиката ни затрудниха доста,но след първитв два гола се отпуснаха доста.след тези два гола отбелязахме още 2 гола,при резултат 4:0 те успяха да върнат един гол,в самия край на мача реализирахме още едно попадение.Краен резултат 5:1.
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
Бетон кво да се прай футбол .... доколкото разбрах и 3 те гола са ви били нереално късметлийски, още щом го видях Тимчев на СМГ-то го питах как е свршил мача и ми каза нали 3:2 ама вика тия от Форума са палили свещички.Както и да е разбрах че е станал хубав мач,нашия също беше луд.Честито на Форума,на Добреф мерси за мнението,и стига сме се "хранили" повече!
'MEET YOU THERE"
Мерси на Форума че доидоха на мача(въпреки че викаха за математиката) ,че почти нямахме публика освен едни дечица дето гледаха от прозорците и викаха на Росен Тимчев че майка му е мъж хахахахаха..... а и нязнам кой ама май беше някой от Форума по едно време почна да вика "БЕЛИТЕ РЕАЛ МАДРИД,РОСЕН ТИМЧЕВ ТРАВ.....)хахаха разбисе от смях.Тимчев направи много слаб мач наистина беше под всякаква критика сигурно от Форума-Етнология се е изтощил ама свиренето му беше под всякаква критика,и отценка 3 не заслужава!Сумати картони не показани, като трябваше да дава не даваше пък като не трябваше даваше,супер много фалове не свирени и с тях така като имаше фал "ИГРАА" като няма фал свири ,за тъча от ляво към колоната на няколко пъти оставяше да се играе и под колоните,и за капак "дуспа" дето въобще не беше дуспа.!!!
Мерси на Форума че доидоха на мача(въпреки че викаха за математиката) ,че почти нямахме публика освен едни дечица дето гледаха от прозорците и викаха на Росен Тимчев че майка му е мъж хахахахаха..... а и нязнам кой ама май беше някой от Форума по едно време почна да вика "БЕЛИТЕ РЕАЛ МАДРИД,РОСЕН ТИМЧЕВ ТРАВ.....)хахаха разбисе от смях.Тимчев направи много слаб мач наистина беше под всякаква критика сигурно от Форума-Етнология се е изтощил ама свиренето му беше под всякаква критика,и отценка 3 не заслужава!Сумати картони не показани, като трябваше да дава не даваше пък като не трябваше даваше,супер много фалове не свирени и с тях така като имаше фал "ИГРАА" като няма фал свири ,за тъча от ляво към колоната на няколко пъти оставяше да се играе и под колоните,и за капак "дуспа" дето въобще не беше дуспа.!!!
Всеки проблем си има решение,ако няма значи не е проблем
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
Aaaa и да питам на кои може да дам малко снимков материал от мача
не е кой знае кво защото беше трудно да играя и да снимам ама нищо мисля за други мачове да направя готини сники и днеска ако се съберем в 11ч пак ще снимам само ми кажете на кой да ги пращам,a в тоя официялен сайт при новините защо само за мачове на Форума си пишете тъпо е има още 7 отбора то ако ша е така си го поправете името на
Официален сайт на Форум СУ
не е кой знае кво защото беше трудно да играя и да снимам ама нищо мисля за други мачове да направя готини сники и днеска ако се съберем в 11ч пак ще снимам само ми кажете на кой да ги пращам,a в тоя официялен сайт при новините защо само за мачове на Форума си пишете тъпо е има още 7 отбора то ако ша е така си го поправете името на
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Ние от къде да знаем как са ви се развили мачовете.G.Stoyanov написа:Aaaa и да питам на кои може да дам малко снимков материал от мача
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
1. ДуЗпа се пише със З!
2. Дузпа имаше и дори беше призната след мача от играча, извършил нарушението.
3. Подвикванията бяха насочени към играчите, а не към мен
4. Форум СУ пяха песнички, за което СК обмисля наказание
5. Оценка за съдийството ми ще даваш, когато имаш нужната квалификация от БФС и Съдийски сертификат
2. Дузпа имаше и дори беше призната след мача от играча, извършил нарушението.
3. Подвикванията бяха насочени към играчите, а не към мен
4. Форум СУ пяха песнички, за което СК обмисля наказание
5. Оценка за съдийството ми ще даваш, когато имаш нужната квалификация от БФС и Съдийски сертификат
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
[ OVeRMiND ]отбора на Форум СУ беше там,Добреф също а и той пише готини статий ния си нямаме такъв спортен журналист като него 
А за сники на тебе ли да ти дам? ти ли се знаимаваш със сайта? дай ми мейл!
Тимчев ДуЗпа нямаше и Преслав се нервира много,той даже незнаеше,че е докоснал с ръка докато не му казахте
,а за отценката не ти давам официална отценка а само си казвам мнението за този мач без да се обиждаш , от мене лично с изключение на тоя мач си 10 тка,абе... важното е да се размажем след турнира 
А за сники на тебе ли да ти дам? ти ли се знаимаваш със сайта? дай ми мейл!
Тимчев ДуЗпа нямаше и Преслав се нервира много,той даже незнаеше,че е докоснал с ръка докато не му казахте